Atelierul Digital vine la Iaşi

Atelierul Digital reprezintă o oportunitate pentru studenți și antreprenori  care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.
Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unui curs este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.
La eveniment vor fi prezenți specialiști Google precum Elena Dobre, strategist în marketing online, Cristian Ignat, Fondator Canopy, Anabela Luca, Managing Director și  Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade, Dragos Smeu, Performance Manager la Kubis Interactive, Birtha Attila, fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director iProspect.
Următoarele sesiuni vor avea loc în sala Cuza a hotelului Unirea Iasi, în ziua de marti, 14.06.2016, in intervalele orare 11:00 – 15:00 si 17:00 – 21:00. Este de ajuns să participați doar la una din sesiuni pentru a vă începe drumul către certificarea Google.
Mai multe informații despre cursul gratuit Atelieul Digital pot fi consultate aici.
Formularul de înscriere poate fi găsit aici.

image

Anunțuri