PR Tea de Iași XV se vrea a fi… captivant!

PRIME Iași nu îi dezamăgește nici în această primăvară pe studenții interesați de PR, publicitate și marketing. A venit momentul mult așteptat, ediția a XV – a a proiectului PR Tea de Iași se apropie cu pași repezi și se anunță a fi una cu adevărat captivantă și, de ce nu, rece.
Echipa muncește de zor pentru a pune în scenă o ediție inedită însoțită de ceaiul cu aromă de PR, ceai care de data aceasta va fi unul răcoritor. Vom avea un PR (ice)Tea!
Fiindcă nu putem să dezvăluim acum tema în care va fi învăluită această ediție PR Tea, putem să vă promitem doar că va fi una cu adevărat incitantă, care va aduce în fața participanților o serie de informații esențiale pentru a crea un text publicitar care să fie convingător, interesant și captivant. Da, ați înțeles bine! Tema ediției cu numărul XV a proiectului PR Tea va îmbina trei elemente esențiale și totodată greu de evitat în textele publicitare. Care sunt aceste trei elemente vă vom dezvălui în curând!
Bineînțeles, nu putem să avem o ediție inedită fără surprizele aferente pregătite de echipă. De data aceasta, PR Tea îmbracă straie noi, își schimbă puțin structura și dat fiind interesul studenților pentru acest proiect, ne-am decis să oferim cât mai multor persoane șansa de a fi prezente la eveniment. Mai exact, am suplimentat numărul de locuri, de fapt l-am dublat, așadar pentru ediția aceasta pregătim un eveniment la care vor putea fi prezente 100 de persoane.
Aceasta nu este singura surpriză pregătită pentru voi! Ne-am decis să schimbăm de această dată și locația evenimentului. Așa că, echipa de organizare s-a străduit cât a putut de mult pentru a vă pune la dispoziție un spațiu informal nou, plăcut și prietenos în care toate informațiile ce vă vor fi livrate să fie mai ușor de asimilat, iar atmosfera să fie mai caldă, chiar dacă ceaiul va fi rece.
Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că mereu avem grijă ca speakerii pe care îi aducem la evenimentele noastre să fie cei mai buni din domeniu, de aceea nu vă dezamăgim nici acum. Invitatul acestei ediții va fi unul pe măsura temei și a proiectului, vine direct de la București pentru voi, gata să vă răspundă la toate întrebările și curiozitățile legate de publicitate și de textele publicitare.
Acestea fiind spuse, sperăm că v-am convins și noi la rândul nostru așa cum vă conving textele publicitare și, totodată, sperăm că v-am stârnit interesul pentru a afla mai multe în următoarele zile despre ceea ce presupune ediția a XV – a a proiectului PR Tea de Iași. Fiți cu ochii pe noi și pregătiți-vă pentru un ceai rece cu arome de PR convingătoare!

image

Sursă foto: Pinterest