Mulțumim, StudPass!

Organizezi un eveniment și ai nevoie de ajutor în a-l promova? Ți-ai dori să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în oraș? Te-ai bucura dacă ai beneficia de reduceri la anumite produse?

StudPass reprezintă răspunsul la întrebările tale.

Mereu deschiși la evenimentele organizate de studenți și pentru studenți, aceștia nu vor ezita niciodată să îți răspundă pozitiv la propunerile de colaborare, fiind un partener de nădejde în promovarea evenimentului tău. Pe lângă acest lucru, pe site-ul lor și pe pagina de Facebook vei găsi mereu informații despre ceea ce se întâmplă în oraș, astfel vei fi mereu la curent cu evenimentele din Iași.

Totodată, cardul oferit de ei reprezintă un real ajutor pentru comunitatea studențească. Reducerile puse la dispoziție prin intermediul acestui card îți oferă posibilitatea de a ieși în oraș, chiar și atunci când bugetul este limitat.

Și, dacă ți-ai dori să mergi la UNTOLD vara asta, dar nu îți poți cumpăra biletul, tot la StudPass găsești ajutor. Dacă ai cardul StudPass îți poți achiziționa biletul la festival cu reducere. Astfel, economisești bani pentru drum sau cazare.

Dacă nu te-am convins deja, te invităm să intri pe site-ul lor pentru a afla mai multe despre cei de la StudPass.

Membrii PRIME Iași mulțumesc StudPass pentru ajutorul acordat în cadrul proiectului PR OUTLooK, ediția a VI-a!

http://card.studpass.ro/

StudPass

Anunțuri