Mulțumim American Adventure!

Luna martie a trecut cu pași grăbiți și atât omuleții albaștri, cât și ceilalți studenți prezenți  la PR OUTLooK au acum în cutia cu amintiri frumoase încă un eveniment marca PRIME.

La cea de-a VI–a ediție PR OUTLook s-au conturat cu succes cele 3 Dimensiuni ale Storytelling-ului. Atmosfera evenimentului a fost una plăcută și relaxantă, căci a fost marcată de multă voie bună și multe zâmbete.

Bineînțeles, toate acestea au fost posibile și datorită colaborării cu American Adventure, agenție ce ne este alături ori de câte ori are ocazia și căreia ținem să îi mulțumim pentru ajutorul acordat.

Echipa PR OUTLook recomandă cu drag serviciile agenției American Adventure, o agenție ce răspunde prompt cerințelor studenților români și le oferă acestora posibilitatea de a avea job-uri în zone în care oricine și-ar dori să își petreacă vacanța de vară.

Mulțumim, American Adventure, pentru sprijinul considerabil adus evenimentului nostru! Pentru mai multe detalii accesați: http://www.americanadventure.ro

American Adventure