PRIMEneața

Bună PRIMEneața!

Am să încep astăzi prin a îți spune (pentru a 100-a oară poate) că tu ești singura persoană responsabilă de viața ta. De ce țin să repet asta de atâtea ori? Pentru că e foarte important ca tu să înțelegi.

Înțelege acest lucru și aplică-l în orice faci, de la primul gând pe care îl ai când deschizi ochii și felul în care alegi să te trezești dimineața, până la a hotărî ce cale urmezi în viața ta. Tu ești responsabil de fericirea ta, de tristețea ta, de sentimentele de iubire împărtășite sau nu, de invidia simțită, de zâmbetele pe care le dai și le primești.

Tema mea pentru tine în această săptămână este să te trezești în fiecare zi care urmează cu gândul că ceva minunat are să se întâmple. Gândește-o, spune-o, scrie-o, orice crezi tu că e necesar pentru a conștientiza că acest lucru chiar are să se întâmple.

Ai să vezi cum încet, lucrurile din viața ta încep să se schimbe, ziua devine mai frumoasă pentru că așa ai ales tu să fie. Oricum te-ai simți astăzi sau în oricare altă zi din viața ta, orice sentimente ai avea, tu le-ai dat voie să fie, tu le-ai „construit”. Învață să nu mai reacționezi la întâmplările care au loc în viața ta. Când ceva te deranjează, lasă impulsivitatea deoparte, numără până la 100 dacă e nevoie și impune-ți să simți pace și nimic altceva. Lasă să se întâmple, întreabă-te de ce s-a întâmplat, apoi acționează pentru o viață mai bună. Meriți o viață mai bună, mai ușoară, mai frumoasă. Ești conștient de acest lucru?

O săptămână fericită îți doresc!

Cu multă iubire,

Raluca-Alexandra Tudor

poza