PRIMEneața

Bună PRIMEneața!

Înainte de toate vreau să zâmbiți. Vreau să începeți această dimineață zâmbind. Apoi vreau să vă spun că începând de astăzi vă fac responsabili de un lucru, și anume de fericirea voastră.

În ce constă fericirea? În primul rând în acceptarea a ceea ce este. Acceptă ce nu mai poate fi schimbat. Apoi mai este și iertarea. Iartă-i chiar și pe aceia care nu și-au cerut scuze niciodată, iartă-i pentru binele tău, pentru pacea ta; și iartă-te pe tine. Apoi mai este și iubirea: împrăștie iubire, arată-ți iubirea fără să-ți fie teamă, arată cât de mult apreciezi chiar și cele mai mărunte gesturi. Dar înainte de asta: învață să apreciezi și să te bucuri și de cele mai mici gesturi.

Conștientizează faptul că ești responsabil de fericirea ta și nu o mai lăsa în seama altora. Un studiu a demonstrat că atunci când zâmbim facem lucrurile cu mai multă ușurință, chiar dacă zâmbetul este unul fals ( la început- pentru că apoi atrage și fericirea). Așadar, forțează un zâmbet, două, trei și apucă-te de treabă. Cunoști expresia „Peste un an îți vei dori să fi început astăzi”? Îți doresc să o experimentezi cât mai puțin și astfel vei ajunge cât mai departe. Gândește-te ce anume îți aduce ție zâmbetul pe buze și nu ezita să o faci. Fericirea ta este atât de importantă- și nu doar pentru tine, ci și pentru cei din jurul tau pentru că e molipsitoare. Răspândește zâmbete oriunde mergi și garantez o zi minunată!

Un gând de sfârșit: Orice faci, fă-o din inimă!

O zi, o săptămână cât mai frumoase și productive!

Cu mare drag,

Raluca Tudor

,nn