PRIMEneața

Bună PRIMEneața!

Această perioadă este într-adevăr una magică și ar trebui să profităm din plin de ea. Decembrie este o lună specială, oamenii au tendința de a fi mai deschiși, mai înțelegători, mai toleranți, mai plini de iubire. Deși n-am avut zăpadă de Crăciun (asta dacă nu ne-am dus prin munți), sper că ați împrăștiat oricum voia bună specifică sărbătorilor.

Mai sunt câteva zile și se încheie și acest an. Să ne bucurăm de ele așa cum nu ne-am bucurat întregul an. Gândiți-vă pentru ce anume din acest an ar trebui să fiți recunoscători, ce persoane au intrat în viața voastră și v-au schimbat-o (într-un fel sau altul) și mulțumiți-le în caz că n-ați făcut-o până acum. Un „mulțumesc” va aduce un zâmbet oricui. Poate veți relua legături aparent pierdute sau le veți încheia într-un sfârșit pe acelea care parcă nu mai duceau nicăieri. Oricum ar fi mulțumiți, iertați, iubiți. Iertați pe oricine v-a greșit, chiar dacă poate nu și-au cerut scuze în mod direct. Acest lucru vă va aduce o pace interioară și veți termina (și implicit începe) anul în armonie. Iertați-vă, de asemena, și pe voi. Ați făcut tot ce ați putut și ați dat tot ce era mai bun din voi în acele momente. Iubiți-vă pentru asta și căutați să aveți o relație bună cu voi înșivă, în așa fel încât și relația cu cei din jurul vostru să fie la fel de bună. Iubiți-vă ca să puteți fi iubiți și să iubiți.

2015 a fost un an cu adevărat special. În caz că nu ați realizat până acum, mai aveți câteva zile să o faceți.

2016 va fi un an și mai bun, însă pentru acest lucru firesc e să știm ce vrem să ne aducă venirea lui. Dacă nu v-ați gândit încă, luați o foaie de hârtie, un creion și faceți un wishlist, reveniți apoi asupra lui măcar din când în când și o să vedeți cum lucrurile vor începe să se schimbe (în bine, bineînțeles).

Vă doresc o zi, o săptămână, un sfârșit de an și Un an nou excelente, productive, pline de iubire, petrecute alături de cei pe care îi iubiți, cei care vă iubesc, cei de la care aveți ce învăța și cei pe care aveți ce să-i învățați! Vă îmbrățișez pe toți!pr

 

Reclame