Mulțumim inOras.ro

Cea de-a XIV-a ediție PR Tea de Iași a fost una plină de aburi de ceai publicitar, portative muzicale și discuții PR-iste!

Entuziasmul ne cuprinde atunci când ne gândim la ediția ce tocmai a trecut, mai ales când tema discutată a fost una atât de actuală – mixul de marketing și comunicare. Invitatul acestei ediții a fost Adrian Chereji, Director de Comunicare și Marketing al Festivalului UNTOLD.

Ca în fiecare an, studenții de la Comunicare și Relații Publice, Marketing și Jurnalism s-au întâlnit cu specialiștii din domeniu, ce au împărtășit cu aceștia idei și secrete din vasta lor experiență. Studenții au venit la evenimentul nostru dornici de a învăța și de a cunoaște lucruri noi și au plecat veseli, cu un bagaj de cunoștințe ceva mai îndesat.

Atmosfera evenimentului a fost una plăcută și relaxantă, căci s-au legat prietenii și s-au făcut schimburi de zâmbete.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără ajutorul și promovarea din partea inOras, care ne-a recomandat evenimentul printr-un articol pe site si ne-a atasat link-ul pe pagina lor de facebook. Pe această cale, ținem să mulțumim pentru sprijinul acordat!

https://www.facebook.com/iasi.inoras.ro/?fref=ts

Reclame