PRIMENEAȚA

Bună PRIMEneaţa!
Suntem deja la mijlocul lunii decembrie. Personal, nu ştiu când trece timpul. Dar sunt sigură că nu sunt singura, deci nu-mi fac probleme. Recent am conştientizat un lucru: că nu o să ştim niciodată când întâlnim o persoană pentru ultima oară.
Odată conştientizat acel lucru ne va face să ne bucurăm de fiecare moment petrecut alături de persoanele dragi, să iubim intens şi necondiţionat, să ne cerem iertare şi să iertăm. Cât de frumoasa e viaţa plină de momente umplute de sentimente!
Aşadar, „misiunea” pentru această săptămână: iartă şi oferă iubire în loc de nervi. Ai răbdare, iar dacă cineva nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale, lasă sentimentele negative deoparte. Dacă există dorinţa de a evolua, ajută; iar dacă nu, pleacă. Detaşează-te de orice situaţie şi dacă e cazul să te întorci, fă-o cu multă compasiune.
Dragilor, sunt cât se poate de sigură că orice situaţie care nu ne oferă întocmai plăceri ne este dată pentru a putea evolua. La fel este şi cu persoanele din jurul nostru: fie a apărut pentru a ne aduce fericire, fie conştientizări. Fie ne ajută, fie o ajutăm, fie e un ajutor reciproc.
O săptămână excelentă, cu multă răbdare şi iubire vă doresc!

Raluca-Alexandra TUDOR

HELLO

Reclame