AVON @ PR Tea de Iași, ediția a XIV-a

PR Tea de Iași Ediția a XIV-a și-a atins scopul final cu mare succes, după săptămâni de muncă, ore de brainstorming-uri și momente pline de entuziasm. Ceea ce a marcat în mod cert acest eveniment au fost inovația și suflul aparte. De ce? Pentru că ediția aceasta, echipa PR Tea de Iași a reușit să realizeze un cumul fascinant între lumea PR-ului, ceaiul aromat și mult dorit în zilele friguroase și o doză sănătoasă de muzică bună. Binecunoscutul festival UNTOLD a fost subiectul dezbătut și exploatat de către speakerul nostru, Adrian Chereji, care a reușit să-și captiveze publicul cu profesionalismul și charisma pe care le posedă.

Bineînțeles, succesul evenimentului  a depins semnificativ și de colaborarea cu partenerul nostru, filiala AVON Iași, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de cosmetice. Echipa PR Tea de Iași recomandă cu căldură serviciile și produsele AVON, brand care reușește mereu să își surprindă publicul, să pună în valoare frumosul și să fie mereu aproape de clienții săi.

Mulțumim AVON Cosmetics Iași pentru doza de frumusețe și grijă aduse evenimentului! Pentru detalii accesați linkul: https://facebook.com/avon.iasi/?fref=ts

Reclame