5 to Go @ PR Tea de Iași, ediția a XIV-a

Echipa PR Tea de Iași a dus la bun sfârșit cu succes cea de-a XIV-a ediție a evenimentului. Ceaiul aromat și aburind, informațiile despre PR  și poveștile din spatele culiselor UNTOLD au reprezentat deliciile serii. Speakerul nostru, Adrian Chereji, a avut grijă să-și pună la bătaie profesionalismul, șarmul, dorința de a interacționa cu publicul și pasiunea pentru domeniul Relațiilor Publice, astfel că evenimentul a fost o reușită totală. De menționat este faptul că, această ediție PR Tea a obținut nota 10 la capitolul inovație, precum atmosfera vibrantă și o captare a atenției desăvârșită.

Bineînțeles, succesul evenimentului  a depins semnificativ și de colaborarea cu sponsorul nostru, 5 to Go, prima cafenea de acest gen din Iași, unde poți savura de la o cafea simplă, la un latte cu diverse arome sau un lapte cald cu scorțișoară, numai bune pentru zilele friguroase de iarnă.

Echipa PR Tea de Iași recomandă cu căldură deliciile 5 to Go, loc unde gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și ambiția se regăsesc atât în produse, cât și în modul de servire, precum în atmosfera creată și inovația adusă odată cu acestea.

Mulțumim 5 to Go pentru aportul adus evenimentului! Pentru mai multe detalii, accesați: www.facebook.com/pages/5-to-Go-Moldova-Center-Iași12375537_1190000741028900_171446428_o

Reclame