Hotel Bellaria @ PR Tea de Iași, ediția a XIV-a

12336065_1187229341306040_317528439_n

Ediția a XIV-a a PR Tea de Iași s-a încheiat, iar tonusul bun și energia de care a dat dovadă speakerul nostru, Adrian Chereji, s-a datorat cu siguranță și locului unde acesta a fost cazat. El a fost  găzduit într-o atmosferă prietenoasă și liniștită, propice pentru a se încărca cu energie pozitivă și mult entuziasm. Calmul lui deosebit și răbdarea cu care a împărtășit studenților din secretele sale pentru organizarea unui eveniment de succes, cum este UNTOLD FESTIVAL de la Cluj Napoca, a fascinat participanții la eveniment.

Bellaria este locul ideal, unde rafinamentul și bunul gust se împletesc armonios cu o oază de prospețime și verdeață ce înconjoară hotelul.

Noi, echipa PR Tea de Iași, recomandăm cu căldură serviciile oferite de Hotel Bellaria cu mențiunea că, dacă îți dorești să petreci momente de neuitat într-un spațiu liniștit și amenajat cu bun gust, trebuie să mergi în acest loc.

Mulțumim Hotel Bellaria pentru faptul că a avut grijă de speakerul nostru venit din capătul opus al țării și îl recomandăm cu încredere tuturor. Pentru detalii, accesați linkul:

https://facebook.com/BellariaHotel/

 

Reclame