Congress Hall la ediția a XIV-a PR Tea de Iași

12351103_1062641733809130_108043818_nLa cea de-a XIV-a ediție PR Tea de Iași s-au scris povești UNTOLD la un ceai cald cu aromă de Relații Publice, iar pe fundal s-au auzit acorduri muzicale în surdină.

Pentru că PR Tea înseamnă și Prietenie și Râsete, atmosfera ediției de anul acesta a fost una relaxantă, presărată cu zâmbete. Ca în fiecare an, studenții au venit la evenimentul nostru dornici de a învăța și de a cunoaște lucruri noi și au plecat veseli, cu un bagaj de cunoștințe ceva mai îndesat.

Însă, toate acestea nu ar fi fost posibile fără iscusința și bunăvoința celor de la Congress Hall, care ne-au ajutat să creăm un spațiu confortabil și perfect întâlnirii studenților cu specialistul din domeniu.

Numărul mare de participanți ar fi putut reprezenta un obstacol în calea realizării unui eveniment de succes, dacă Congress Hall nu ar fi binevoit să ne sponsorizeze cu scaune confortabile și cu un aspect plăcut văzului.

Congress Hall îți poate dărui amintiri care durează o viață, prin poziționarea sa centrală, dar cu un ambient intim. Clasic și, în același timp, contemporan, Congress Hall dispune de prețuri echilibrate pentru buzunarul tuturor. Grădina Palas și Palatul Culturii întregesc tabloul unui eveniment cu adevărat unic.

La Congress Hall găsiți cele mai moderne dotări tehnice și amenajări ușor adaptabile evenimentelor diverse. De aceea, este locația perfectă pentru evenimente business de amploare, de la congrese și conferințe, până la cocktail-uri și petreceri de companii.

Ținem să le mulțumim, iar pentru o colaborare cu scopul organizării unui eveniment sau pentru un viitor proiect, nu ezitați să accesați link-ul de mai jos:

https://.facebook.com/PalasCongressHall/?fref=ts

Reclame