The UNTOLD music of the PR Tea

12269053_1645912459016858_9258272_o

Se spune că muzica e unul din limbajele universale și pe bună dreptate, îți mută simțurile din loc!

Dacă ne gândim la aceast PR Tea, e ca și cum am rememora fiecare din edițiile trecute, în parte. Am găsit în fiecare, pe rând, dexteritatea partiturilor, matematica din fiecare bemol sau diez, precum și emoția intrigantă a fiecărui cheia sol. Ei bine, această ediție ți le aduce pe toate la un loc, îți transpune acest limbaj universal în modul în care noi, ‘’muritorii de rând’’, avem norocul să gustăm și să ne delectăm cu el, din acea perspectivă strategică, care strânge la un loc planuri, PR, oameni, tehnică și evident, muzică.

Muzica inspiră, conferă o culoare fiecărei stări, instigă la libertate și lasă emoțiile să evadeze din clișeic.De aceea lansăm o singură așteptare de la această ediție, anume ca inspirația, culorile, nuanțele de libertate și emoțiile adunate, să unească muzica și informația în atmosfera  PR Tea-ului.

La ce vrem să te gândești când citești: „The UNTOLD music of the PR Tea”? Răspunsul e mai mult decât simplu! Nu vrem să gândești prea mult, ci doar să-ți lași simțurile libere, exact ca atunci când îți asculți melodia preferată, fie că e interpretată de Dimitri Vegas, Armin van Bureen sau Avicii. Suntem siguri că vei combina cu success mixul de informații primite de la speakerul nostru, care a fost în spatele scenei festivalului, cu aroma ceaiului de noiembrie cu care îți facem cinste!

Prin cea de-a XIV- a ediție, echipa PR Tea de Iași își propune să-ți scoată până și gândurile din zona lor de confort și să te provoace la o discuție pe cât de complexă, din punct de vedere al strategiei de comunicare pe care o dezvăluie, pe atât de simplă, prin faptul că scopul strategiei a fost să aducă muzica mai aproape de tineri ca noi.

Cuvintele în plus sunt de prisos, te vei convinge singur de spusele noastre. Vei pleca acasă cu informații acumulate de bună voie și emoții adunate involuntar !

Te așteptăm !

Reclame