Seria Nouă de Mulțumiri

PRIMEvolution

De câteva săptămâni, PRIME Iași este în formulă completă. După o muncă de luni de zile, a venit și momentul să tragem linie la tot ce a însemnat ediția a IX- a a proiectului recrutări anul acesta. Ne uităm cu bucurie în jur și constatăm că familia noastră este mai numeroasă cu 29 de membri, iar organizația reunește 54 dintre cei mai optimiști, încrezători, muncitori și talentați studenți de la Comunicare și Relații Publice. Traseul a fost lung, dar plin de satisfacții la final, satisfacții ce cu siguranță se vor înmulți în timp. Cu mâna pe inimă, putem spune că PRIMEvolution în varianta întregită de-abia acum începe.

Cum orice început are și un sfârșit, echipa recrutări nu-i poate uita pe cei care le-au ghidat pașii către privirile, atenția și inimile publicului vizat: partenerii și sponsorii noștri. Sprijin, ajutor, reciprocitate, căldură și deschidere – cu toate acestea am fost întâmpinați de către ei.

IașiLive ne-a ajutat să răspândim în online vestea recrutărilor și ne-a adus mai aproape de sufletele albastre pe care le căutam. Acum că le-am găsit, suntem recunoscători IașiLive pentru sprijinul oferit.

Ne-a uimit promptitudinea cu care am fost primiți de către Stud Pass, mereu atent să vegheze asupra intereselor studenților și să le aducă mai aproape oportunitățile care îi avantajează. Ne înclinăm, Stud Pass!

Despre recrutări s-a vorbit chiar și la radio, iar Impact FM, partener media de nădejde al proiectelor PRIME Iași, a dus vestea dincolo de online. Timpul nu a făcut decât să întărească reciprocitatea care există între Impact FM și PRIME Iași, tocmai de aceea, mulțumiri sincere pentru radioul care ne-a sprijinit constant.

AltIași ne-a întâmpinat cu același drag ca în fiecare an, asigurându-ne un loc între multele evenimente importante pe care le promovează. Vă mulțumim pentru dedicație și susținere!

De la Inspire Group, BUZZCamp și BUZZjob au răspuns cu încântare solicitării noastre, iar amabilitatea cu care am fost întâmpinați ne face mândri să-i avem ca parteneri, lucru pentru care le suntem recunoscători.

Agenția September Media ne-a deschis ușa cu prietenie și căldură, zâmbind la gândul unei noi colaborări, ale cărei rezultat a fost mai mult decât pe placul tuturor.

Cu toții ne-au ajutat să strigăm Alătură-te nouă!, iar ecoul a fost receptat de cei care ne-au ajutat să dăm viață PRIMEvolution și în format fizic: Galaxy Design. Calitatea și originalitatea au fost atu-urile care au diferențiat materialele de promovare ale proiectului recrutări IX, oferită de sponsorul nostru profesionist, Galaxy Design.

O vorbă înțeleaptă spune „După muncă și răsplată”, așa că noii recruți ai organizației au avut parte de cea mai tare petrecere de bun venit în stil College, susținută de localul cu același nume, College Bar! Sponsorului care s-a îngrijit de buna dispoziție a membrilor PRIME Iași, îi mulțumim în stil PRIME-ist!

Ediția a IX- a proiectului recrutări a fost susținută de colaboratorii noștri indispensabili, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și ANOSR – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România. Vă mulțumim tuturor pentru succesul acestui proiect!

Anunțuri