B2B Agency în PRIMEtale Land

20151002_124845

După o perioadă în care pregătirile pentru lansarea revistei PeRspective 6 erau în toi, nerăbdarea de a vedea în format fizic aspectul acesteia și-a spus cuvântul, atât în cazul membrilor PRIME, cât și al studenților curioși ce se aflau pe tărâmul PRIMEtale Land.

Parcul „La Balenă” a fost locul încântării artistice și totodată al satisfacției, resimțite de toți participanții. Însă, toate acestea au fost posibile datorită iscusinței și bunăvoinței celor de la B2B Agency  ̶  de a realiza revista și cadrul de basm într-o manieră profesionistă.

Designul, cu o notă care îmbină într-un mod inedit înclinațiile folclorice cu stilul urban, este pe deplin meritul unei colaborări inspirate. Reunirea acestor elemente distincte ca stil a răspuns unei game variate de preferințe artistice, atrăgând foarte multe persoane spre locul de poveste.

Pentru ceea ce ar putea constitui o sursă de inspirație pentru un viitor proiect sau pentru o colaborare cu scopul organizării unui eveniment, accesați link-ul de mai jos:

http://b2bagency.ro/#about-us