9 motive de ce să nu vii în PRIME Iași

PRIMEvolutionMai întâi, ți-am spus cât de profi și distractivi suntem. Mai apoi, ți-am arătat, cu fiecare ediție de proiect, că știm să ne facem treaba într-un mod eficient, ținând cont de faptul că, pe lângă facultate și voluntariat, avem timp și pentru viața socială, familie sau alte activități extra. În plus, nu uităm să ne distrăm atunci când lucrăm la proiecte, dar și după încheierea lor.

Acum, trebuie să fim sinceri și să-ți spunem de ce să nu vii la noi. Și ca să vezi cât suntem de deschiși, aflându-ne la cea de-a IX- a ediție a proiectului recrutări, am ales chiar 9 motive pentru care să nu ni te alături nouă!

Prietenii și Perfecționare. Suntem de părere că nu poți face una fără cealaltă, iar în familia PRIME, îți vom arăta acest lucru destul de des. Atunci când ești motivat – motivat să te perfecționezi – nu ai limite în tot ceea ce poți obține – de la tine, de la ceilalți, de la viață. Iar prietenii pot fi o sursă foarte bună pentru a-ți accesa motivația interioară. De ce să nu vii în PRIME dacă îți place să-ți faci mulți prieteni pe care să-i numești cu drag „familie”?

Responsabilitate. Da, în PRIME vei avea parte de destul de multă responsabilitate. Vor fi task-uri care vor depinde doar de tine, dar ghici ce? Le vei face în colaborare cu prietenii tăi, despre care ți-am vorbit mai sus. PRIME te va învăța cum să fii responsabil – față de tine, față de ceilalți, dar și responsabil în viață.

Independență. Nu-i așa că uneori ți-o dorești? Independența sau capacitatea de a te descurca pe cont propriu, în absolut toate. Ei bine, atât pe plan profesional, cât și personal, PRIME Iași te va învăța cum să-ți iei singur zborul. Vei evolua într-un an, cât alții în 2 ani de facultate. Da, este pe bune!

Multitasking. Odată cu responsabilitatea, vine și munca. Uneori vei fi nevoit să faci multitasking – să vii cu idei creative de moment, să asculți părerile colegilor tăi de breaslă, să fii atent la ce se discută și să te gândești la ieșirea pe care ați plănuit-o după ședință… Nu-ți garantăm că va fi întotdeauna așa, pentru că nu-ți putem controla gândurile, dar uite ce-ți putem spune cu siguranță: în PRIME, ți se va părea floare la ureche să faci multitasking!

Evoluție. Este cheia succesului, așa-i? Îți vom spune des că PRIME a evoluat cu oameni și prin oameni, pentru că este adevărat. Și tu poți evolua aici, pe toate planurile. Profesional, vei acumula cunoștințe pe care le vei implementa în proiectele organizate. Personal, îți vei înfrânge temerile și te vei autodepăși – ca om, ca specialist în domeniu. Primii pași spre evoluție încep cu PRIME Iași!

Informații. Se spune că informația înseamnă putere. Cu setul potrivit de cunoștințe, îți va sta în putere să faci tot ceea ce îți dorești pentru a deveni din voluntarul de azi, profesionistul de mâine. Mai are rost să-ți spunem că PRIME Iași înseamnă informații pe gratis și un pas către specialistul în PR care vrei să devii?

 Autodepășire. Ajutor. Apartenență. Avantaje. Am putea să mai continuăm, pentru că suntem studenți la Comunicare, iar asta înseamnă că vorbim mult. Dar n-ai vrea să-ți și arătăm? Suntem buni și la asta, nu doar la a scrie sau a vorbi.

Sprijin. Pentru că sprijinim dezvoltarea, ideile creative, persoanele care vor mai mult și care știu că sunt capabile să obțină mai mult – de la ei, de la ceilalți, de la viață.

Încredere. Am păstrat la final ce era mai important – marea întrebare: „De ce să am încredere în PRIME Iași?”. De ce nu?

Completează formularul de aici!

Reclame