Să fii voluntar e interesant, să fii albastru e mai distractiv

Print

Asociația studențească cu suflet albastru renumit – PRIME Iași – îți deschide ușa către o studenție mai interesantă. Prestigiul asociației noastre nu a fost clădit peste noapte, ci în timp, de către oameni dintre cei mai talentați, entuziaști și capabili de lucruri mărețe. Trebuie să mai știi că la noi, recompensele profesionale se îmbină armonios cu petreceri ce te lasă fără glas (la propriu). Te lăsăm să te convingi de lucrul acesta.

Cum?

Devenind un PRIME-ist.

Ce trebuie să faci?

Vino la prezentarea organizației din data de 8 octombrie în Amfiteatrul II8 din Corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Înscrierile vor avea loc între 7-12 octombrie. Nu trebuie decât să completezi formularul de înscriere și să îndeplinești o provocare: să redactezi o scrisoare în care să povestești cum ai evoluat de la student la voluntar și viitor profesionist, în urma activității tale desfășurate în cadrul PRIME Iași. Scrisoarea poate fi înfăptuită prin: cuvinte, imagini realizate în programe de editare ca Photoshop sau Corel Draw, poate chiar o combinație între acestea! Ea trebuie să fie adresată eului tău din viitor. Un mic pont: Imaginează-ți că au trecut 3-5 ani de la încheierea studiilor tale, precum și a activității de voluntariat în cadrul PRIME, iar acum lucrezi în domeniul publicității sau relațiilor publice. Mărturisește-ți cum te-au ajutat cunoștințele acumulate aici pentru a ajunge acolo unde ți-ai dorit, apoi, trimite-ne scrisoarea ta la adresa de e-mail: recrutariprimeiasi@yahoo.com.

Ok, ok și ce anume voi avea de câștigat?

Adică, pe lângă mult ceruta „experiență în domeniu”?

Un grup de prieteni care-ți vor deveni o a doua familie, alături de care glumele și distracția sunt la ordinea zilei. Tot cu ei vei lucra cot la cot în proiecte cu aromă de relații publice, care-ți vor întregi cunoștințele dobândite în cadrul facultății și-ți vor testa abilitățile și competențele profesionale. De la ei și cu ei vei învăța cum să te autodepășești sau să te perfecționezi, cum să-ți învingi temerile și să nu ratezi oportunitățile, cum să te automotivezi sau să-ți găsești motivația, în cazul în care ai  pierdut-o.

Cât despre experiența pe piața muncii, ai auzit despre Legea voluntariatului nr. 78/2014 care spune că voluntariatul echivalează cu experiența profesională? PRIME Iași vine la pachet cu toate acestea și multe alte beneficii (jocuri, ședințe informale, training-uri, workshop-uri, proiecte, petreceri).

Ține minte: să fii voluntar e interesant, să fii albastru e mai distractiv!

Anunțuri