PRIMEtale Land

A fost odată ca niciodată, cum nu s-a mai spus vreodată… Se ştie că așa încep toate poveștile și așa începe și povestea mea. Eşti curios să afli cine sunt eu? Sunt un nou proiect marca PRIME Iași. Numele meu este PRIMEtale Land și plănuiesc să te scot o clipă din realitate şi să te fac să trăieşti, chiar şi pentru scurt timp, într-un tărâm de poveste.

Unde mă aflu? Mai aproape decât îți imaginezi! Voi fi prezent în locul cunoscut sub numele de „La Balena”, în cadrul evenimentului „Bun venit la UAIC!”. Dorești să mă însoțești în această călătorie? Atunci ia-ți camarazii de aventură și vino în perioada 30 septembrie – 2 octombrie. Aici voluntarii PRIME Iaşi îţi vor sta la dispoziţie şi vor fi călăuzele tale spre locul de poveste despre care îţi vorbeam, dar asta nu înainte de a bea o cafea făcută cu drag de aceştia într-un PR-Café, pe care l-au organizat pentru tine.

Într-un ambient plăcut cu o atmosferă de basm, poţi sta la „Poveşti spuse printre tei”, aşa cum spune sloganul proiectului. PRIMEtale Land este un proiect ce se materializează prin activități destinate studenților, în special, bobocilor, la care se adaugă lansarea revistei PeRspective cu numărul 6. Conceptul de la baza proiectului este „Tărâm de poveste”, voluntarii PRIME creând o atmosferă de vis în spațiul destinat, în cadrul căruia se vor desfăşura diverse activităţi de relaţionare.

Ce se va întâmpla pe parcursul celor trei zile?

Ţi-am pregătit o suită de activităţi ce vor îmbina voia bună cu partea practică, iar, în prima zi, vom începe la ora 10 cu o cafea făcută cu drag de voluntarii PRIME Iaşi şi o ceaşcă de discuţii calde despre ce înseamnă viaţa de student. Mai apoi, ne vom destinde cu nişte jocuri, finalizând ziua cu câteva curiozități despre voluntariat, carieră şi activităţi extracurriculare.

Ziua de joi, 1 octombrie, ne găseşte în aceeaşi notă optimistă, în acelaşi spaţiu plăcut şi recreativ, tot de la ora 10, de această dată cu un atelier de pictură pe diverse obiecte, sau, pur şi simplu, pentru a savura o cafea acompaniată de discuţii. Începând cu ora 11:30, organizăm un workshop, unde îți poți demonstra calităţile de viitor specialist în PR, realizând o mini – campanie de promovare pentru un produs. Încheiem cea de-a doua zi pe tărâmul de poveşti PRIME-iste, prin lansarea, la ora 14, a revistei PeRspective cu numărul 6. Aceasta este o noutate în ansamblul de activităţi şi proiecte ale organizaţiei, revistă pentru care voluntarii PRIME nu doar au scris ceva, ci şi-au pus o picătură din personalitatea fiecăruia şi au însufleţit-o cu stilul lor ghiduş.

Ultima zi de activităţi va fi şi mai relaxantă, va începe cu aceeaşi cafea făcută cu drag de PRIME-işti, însoţită de o lectură a revistei proaspăt lansate. De la ora 11, două voluntare vor face codiţe colorate persoanelor interesate, pentru a termina totul într–o notă plină de culoare şi energie.

Sper că am reuşit să te conving că aici te vei simţi ca în poveşti, te aştept să păşeşti pe tărâmul meu de poveste, PRIMEtale Land.

Orar-PRIMEtale-LandOrar-PRIMEtale-Land-spate

Reclame