KEY – finalul primei ediții

Prima ediție a proiectului KEY – Keep Educating Yourself, rodul colaborării dintre PRIME Iași și AIESEC Iași, a ajuns la final.

Devenim nostalgici când ne gândim la cele 4 luni de pregătiri, în care ne-am războit în idei și planuri de acțiune, dar și la perioada de o lună, în care proiectul s-a desfășurat propiu zis. Pentru că cele 10 sesiuni interactive  de comunicare, relații publice și marketing, n-ar fi putut fi realizate fără Azin Aalaei, ne îndreptăm recunoștința către ea în primul rând, pentru că a acceptat să parcurgă distanța dintre Iran și România pentru a ne fi alături.

Cum impedimentele sunt parte a oricărui proiect indiferent de scopul său, singuri n-am fi reușit să izbutim în demersurile noastre. De aceea este necesar să îndreptăm o serie de mulțumiri toturor celor care au vegheat ca totul să iasă cât mai bine.

Astfel, mulțumim sponsorilor: Cofetăria Marabou – Iași, care a avut grijă ca prăjiturile minunate oferite, să ne îndulcească, Jolise, The Trumpets, Maya Concept. La ceainărit și Bibliotheque Pub, pentru că au pus la dispoziția noastră spațiul necesar, pentru desfășurarea în condiții cât mai bune a sesiunilor.

Sprijin am primit și din partea partenerilor media, care nu au ezitat să ne acorde o mână de ajutor în promovare, imediat ce au auzit de inițiativa nostră. Datorită lor, KEY, deși aflat la prima ediție, a putut deveni conoscut în rândul studenților și nu numai. Astfel, amintim WINK Public Multimedia datorită căruia filmulețul nostru a putut fi văzut, Radio Impact FM care a făcut să fim auziți și Ziarul de Iași, IașiFun, IQads,  România Pozitivă, IașiLive, Studentul.info, Iași Business Class, 360 UAIC, Stud Pass, Buzz Camp, InOras.ro, AltIasi.ro, I like Iași, datorită cărora s-a putut citi despre noi.

Succesul unui proiect se construiește prin oameni, prin intermediul tuturor celor care sunt dispuși să contribuie, într-un fel sau altul la materializarea unei idei. De aceea, sunt mulți cei către care se întreaptă recunoștința noastră, fie că au fost sau nu amintiți.

IMG_1843

Reclame