De XIII ori PR Tea de Iaşi

O nouă ediţie PR Tea de Iaşi a ajuns la final. Emoţiile ne cuprind pe toţi acum, căci în urma muncii depuse, au apărut rezultate vizibile. Satisfacţia citită în ochii studenţilor, ne motivează să credem că de la ediţie la ediţie, profesionalismul capătă noi nuanţe prin prisma membrilor organizatori care sunt mai dedicaţi, mai creativi şi mai îndrăzneţi să încerce lucruri noi.

Drumul parcurs pentru organizarea acestui proiect nu a fost lipsit de obstacole, însă se zice că lucrurile bune nu vin niciodată uşor, aşa că a trebuit să răzbatem şi să finalizăm ce am început. Ne putem considera norocoşi că perseverenţa şi seriozitatea de care am dat dovadă atunci când am apelat la sponsori şi la partenerii media au fost recunoscute şi apreciate. Drept dovadă, sprijinul acestora a fost prompt, atât pe partea de strângere de fonduri, cât şi pe promovare.

Fornetti a fost un partener de nădejde şi a asigurat participanţilor o gustare consistentă, în timp ce Cake Expert ne-a îndulcit în timpul pauzelor, astfel încât studenţii să-şi recapete energia necesară pentru a acumula cât mai multe informaţii pe parcursul întâlnirii noastre. În ambientul prietenos din Cărtureşti Palas Mall, studenţii au savurat tradiţionalul ceai, găzduit în paharele oferite de Teo’s Cafe. Cafeneaua La Fortuna şi Aads Place au contribuit financiar pentru achiziţionarea materialelor de care am avut nevoie pentru acest proiect, iar Compania Avon ne-a ajutat să-i răsplătim pe cei mai activi studenţi prin acordarea unor cadouri. De marele premiu al acestei ediţii PR Tea de Iaşi s-a ocupat agenţia de Branding INNERPRIDE, prin oferirea unui internship participantului care s-a făcut remarcat în mod special. Nu putem trece cu vederea parteneriatul cu Artis, care ne-a pus la dispoziţie materialele printate necesare evenimentului, tricourile personalizate ale membrilor organizatori, cât şi cele pentru speakeri au fost asigurate de către Galaxy Design. Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru sprijinul oferit pe parcursul organizării, căci fără disponibilitatea acestor parteneriate, ar fi fost dificil să ducem misiunea PR Tea de Iaşi, ediţia a XIII – a la bun sfârşit.

Le mulţumim, de asemenea, tuturor partenerilor media, iLike Iaşi, România Pozitivă, Studentul.info, Iaşi4u, Zile şi nopţi, 360.UAIC, September Media, Iaşi Live, Neaţa Iaşi, Buzz Camp, StudPass, pentru postarea articolelor PR Tea de Iaşi pe paginile oficiale. Cu siguranţă, aceste colaborări ne-au adus un plus de notorietate şi profesionalism în rândul studenţilor şi nu numai.

Nu în ultimul rând, le suntem recunoscători invitaţilor noştri speciali, Alex Zamfir şi Mircea Moldovan pentru disponibilitate, dar şi studenţilor care s-au înscris şi au participat la PR Tea de Iaşi, ediţia a XIII – a. Datorită vouă, noi membrii echipei, ne simţim mândri că am încheiat cu succes un proiect cu tradiţie, marca PRIME Iaşi.13

Reclame