PeRspective pline de viață!

01coperta

PRIME Iași dezvoltă de opt ani la rând, proiecte de mare interes pentru studenții de la Relații Publice și Comunicare, Marketing și Jurnalism. De-a lungul timpului, acest lucru a reușit să atingă și interesul studenților de la alte specializări, precum Resurse Umane, Arhitectură și Electrotehnică. Pentru a reuni toate aceste experiențe, voluntarii PRIME au decis să le dea viață prin intermediul cuvintelor. În această manieră a apărut revista PeRspective, ce are în definiția sa principii precum autenticitate, progres, noutate și voință.

Anul acesta, lansăm cea de-a V-a ediție, sub un design nou, aerisit, contemporan și creativ. Pentru tine, cititorule pasionat de bucătăria Relațiilor Publice, avem niscaiva întrebări. Te-ai gândit ce atuuri ar trebui să deţină un expert în comunicare? Cum ar trebui să fie ţinuta care să-ţi ofere un aer stilat în cariera de PR? Ce secrete ascund cele mai impunătoare branduri de pe piaţă? PeRspective găzduieste o întreagă colecţie de articole variate şi cuprinzătoare, menite să te inspire şi să-ţi stârnească interesul. Am pătruns în catredra Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice şi, direct de la sursă, am aflat cum este să împărtăşeşti pasiunea pentru Relaţiile Publice cu studenţii de azi, PR-iştii de mâine. Nici dragul de PRIME nu se uită, căci odată ce treci pragul acestei asociaţii, cu greu te mai poţi desprinde. Cuvintele au luat locul emoţiilor Oanei Filip, iar amintirile primelor clipe în postura de voluntar s-au lăsat cu greu pierdute de trecerea anilor.

Alfel spus, revista PeRspective reprezintă un ghid al specialistului în comunicare, pe care o echipă de redactori voluntari l-au pus cap la cap prin muncă, sărguinţă, pricepere şi seriozitate. Nu a fost uşor, însă rezultatul final stă mărturie a unui produs care a căpătat sufletul întregii echipe. Nu mai sta pe gânduri, răsfoiește revista aici și scrie-ne sugestiile tale pentru numerele viitoare!