5 ediții PR OUTLooK de succes

PR OUTLooK încheie în acest an ediția cu numărul V, una ce poartă negreșit amprenta succesului. Toată munca depusă în realizarea acestui eveniment a fost răsplătită înzecit de numărul participanților care au animat sala și în special, de invitatul ediției. Speakerul internațional ales a stârnit studenților un munte de curiozități ce anul acesta au purtat numele de Institutional Branding.

Consilierul de Presă și Cultură al Ambasadei SUA la București, Bruce Kleiner, a susținut trei ani la rând conferința PR OUTLooK, dovedind atât un real interes, cât și pasiune vie pentru proiectele marca PRIME Iași. Invitatul a rămas la fel de dornic să cunoască și să se împrietenească cu studenții ieșeni. Într-o atmosferă relaxantă și plăcută, Bruce Kleiner a încercat să îndepărteze aproape toate semnele lor de întrebare cu privire la tema acestei ediții. Ca atare, sesiunea de întrebări părea să nu se mai termine, prelungind astfel durata conferinței.

Nu uităm să le mulțumim și celor fără de care evenimentul nu ar mai fi avut același impact asupra publicului extern. Prin compartimentul American Corner Iași, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, am reușit să-l avem aproape pentru încă un an pe invitatul Bruce Kleiner. Le mulțumim și celor care au ajutat la răspândirea veștii despre cea de-a V – a ediție PR OUTLooK: Consiliul Județean Iași, September Media, Digi 24 HD, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”, IașiLive, Educativa, Radio ImpactFM și Stud Pass, precum și sponsorilor: Artis Design, Tec – complete solutions și Frișcot. Suntem recunoscători tuturor pentru sprijinul acordat!

Ce mai putem spune atunci când cuvintele sunt de prisos? Lăsăm doar faptele să vorbească în locul lor. Fiecare dintre colaboratori, împreună cu invitatul, participanții și echipa de organizare au adus evenimentului doza de memorabilitate și reușită ce fac din ediția cu numărul V a acestui proiect încă o experiență remarcabilă, cu specific PRIME Iași.

poza cu echipa copy

Reclame