Pe locuri, fiți gata, start înscrieri!

Cu pași mărunți și repezi se aproprie cea de-a XIII – a ediție PR Tea de Iași. Emoții, nerăbdare și curiozitate sunt trăirile care ne încearcă din ce în ce mai mult, pe noi, cei care vă pregătim o ediție a unui proiect de suflet, rezultat al unor zile întregi de muncă.

De ce e PR Tea de Iași un proiect de suflet? Pentru că investiția noastră are la bază cele mai bune intenții, iar tema aleasă promite o atmosferă a căror limite formale pot fi încălcate. Ne aflăm în perioada înscrierilor, o perioadă în care zâmbetele noastre se înmulțesc cu fiecare participant înscris.

Timpul trece cât ai clipi, așteptarea devine din ce în ce mai grea pentru că știm cât de irezistibilă este aroma ceaiului de PR Tea de Iași. Ne trădează plăcerea noastră vinovată de a împărtăși  cu fiecare ediție ceai cu aromă diferită, de această dată aroma va fi savurată în prezența speakerilor, care ne vor încânta cu detalii despre Funvertising. Scopul în urma înscrierilor din perioada 1 – 8 mai asigură, în mod cert, desfășurarea unei ediții PR Tea de Iași de succes într-un cadru a cărui atmosferă se învăluie în eleganță și relaxare.

Așadar, timpul nu o să joace rolul decât a unui indicator, care vă va „atenționa” că cea de-a XIII- a ediție PR Tea de Iași nu așteaptă, ci dimpotrivă aduce mai aproape data de 13 mai; singurul imperativ al timpului neputând fi altul, decât: „Nu ezita, locurile sunt limitate!”. Te poți înscrie completând acest formular.

PR Tea - start inscrieri

Anunțuri