Publicitatea e FUN la PR Tea de Iași

Ce temă alegem pentru anul acesta la PR Tea de Iași? În fața laptopului, întreaga echipă, fiecare cu cești de ceai în mână, „răsfoiam” internetul în căutarea unor spoturi video, încercând să schimbăm aerul monoton al unei după-amiezi prea obișnuite. Acea idee genială pe care o căutam se lasa cam mult așteptată! Deodată, în mijlocul unui filmuleț pe YouTube a apărut o reclamă obosită, din care nu am înțeles mai nimic și care era executată destul de primitiv.

Tot agitându-ne să închidem reclama aceea neinspirată, am dat click din greșeală pe un video cu numele „ăla negru de respira greu… era tacsu’…”. Am dat să închidem, dar video-ul începuse și numai ce auzim „ăla micu, apasă pe lanternă. Laser frate!”. Era o reclamă făcută de Naumovici acum câțiva ani pentru Altex, care, deși era veche, ni s-a părut genială. Am căutat în continuare reclame fun și ne-am dezmierdat astfel toată după-amiaza respectivă.

Glumele, bancurile, gag-urile produc entuziasm și oferă o notă inedită unui spot publicitar. În același timp, munca din departamentul de creație și de producție este pe măsură. Pe frontul de luptă pentru atenția consumatorului, alegerile trebuie studiate atent, în conformitate cu profilul publicului țintă și cultura organizațională.

Din aceste motive, ne-am gândit să vorbim la PR Tea de Iași despre „funvertising”, împrumutând acest termen de la numele agenției de publicitate și evenimente din București, locul unde invitații noștri își desfășoară planurile revoluționare de a schimba puțin lumea. Alex Zamfir, „conducător întreprindere prestări servicii publicitare”, și Mircea Moldovan, „artdirectozaur”, ne vor prezenta conceptul din două perspective: „funvertising” ca mod de lucru eficient și creativ, dar și ca modalitate de diferențiere în ceea ce privesc produsele publicitare realizate, explicându-ne cum și în ce măsură putem folosi simțul umorului în publicitate.

Cu alte cuvinte, te invităm la o discuție interactivă asortată cu fun și advertising la un loc, în contextul aromat al ceaiului PRIMEist de mai. Ne vedem la PR Tea de Iași, în Cărturești Palas Mall, miercuri, 13 mai, la ora 13:00!

P.S.: Noi aducem ceaiul, tu aduci „fun-ul”!

PR Tea

Anunțuri