13 pași „fun” pentru a-ți face un ceai

Dacă te-a prins cheful să-ţi pregăteşti o cană de ceai, stai jos şi aşteaptă să-ţi treacă. Dar dacă eşti atât de hotărât, ne-am gândit la câţiva paşi pe care să-i urmezi negreşit în prepararea celui mai bun ceai:

  1. Mai întâi, asigură-te că nu mai e nimeni în jurul tău, căci nu ai vrea să pregăteşti ceaiul celorlalţi. Echipa PR Tea este cea care are grijă de asta!
  2. Pune apă la încălzit. Atunci când vei scăpa cana din mână de fierbinte ce e, vei ști că ai atins temperatura optimă.
  3. După ce ai spart prima cană, repetă pasul #2 şi foloşeste o mănuşă termică. Cioburile aduc noroc! P.S.: Însă nu şi bani să cumperi alte căni.
  4. Alege aroma preferată de ceai. Vei şti că ai găsit-o pe cea potrivită când nu îţi vei mai putea dezlipi nasul de pliculeţ pentru că miroase prea bine.
  5. Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese! Dă-i ceaiului măcar 5-6 minute de pauză.
  6. Scoate pliculeţul şi pune îndulcitor după pofta inimii. Dacă ai ajuns să învârţi cu linguriţa în ceaşcă de parcă învârţi făcăleţul în mămăligă, înseamnă că ai pus prea mult.
  7. Dacă ceaiul mai poate fi numit lichid, asfel încât să-l bei, nu să-l mesteci, treci la pasul următor.
  8. Improvizează un dans al ploii ca să bată vântul în ceașca ta.
  9. Sigur nu ți-a ieșit și încă este prea fierbinte, așa că fă-i vânt! Ai grijă, nu jos de pe masă!
  10. Am văzut ce-ai făcut acolo! Nu sparge două căni și mai bine suflă. E de ajuns o cană spartă.
  11. În cele din urmă îți dai seama că mai bine îl laşi să se răcească singur. Bună alegere!
  12. Înainte să te relaxezi, verifică dacă nu cumva ai pus sare în loc de zahăr.
  13. Savurează-ţi ceaiul, iar dacă nu ai reuşit, te aşteptăm pe 13 mai, în Cărtureşti Palas Mall. Facem noi cinste la PR Tea de Iași!PR Tea
Anunțuri