De VII ori ATELIERE

Tot ce e frumos ține uneori mult prea puțin. Parcă mai ieri începusem treaba pentru realizarea celei de-a VII- a ediții a ATELIERElor, iar acum s-a sfârșit. Din zecile de idei ce ne zumzăiau prin minte la primele ședințe, a luat naștere MARKETINGul și prietenii săi, tema acestei ediții. Ușor de observat este faptul că în acest an ATELIEREle au adus un aer proaspăt atât prin tema abordată, cât și prin imaginea demnă de apreciat, ce a revigorat acest proiect.

Interesul față de această temă a trezit în rândul studenților o dorință aprinsă de a participa la cele trei workshop-uri desfățurate simultan în jurul prietenilor marketingului: Content Marketing, Online Marketing și Guerilla Marketing, workshop-uri susținute de Georgiana Ghiciuc, Paula Alexandra Clapon și Ciprian Ionescu. Încântarea ce se citea pe chipurile celor prezenți ne-a facut să realizăm că toată munca depusă a meritat,  ne-am atins scopul și astfel am avut o zi de 19 aprilie memorabilă.

Oboseala și-a spus și ea cuvântul, dar nu mai are nicio importanță acum, când la final auzim doar cuvinte frumoase, de laudă, de încântare și prețuire, atât din partea participanților, cât și din partea echipei care a realizat totul cu mult drag, echipă care a pus suflet în fiecare lucru, fiecare detaliu, indiferent de importanța acestuia. Încă o pagină în albumul de amintiri al ATELIERElor și implicit al  PRIMEului a fost scrisă în culori și zâmbete, încă o ediție finalizată cu succes, încă o echipa productivă a dus pe culmile cele mai înalte acest proiect.

Doar un simplu „mulțumesc” e prea puțin pentru a ne exprima recunoștința, simpatia și fericirea ce ne inundă acum sufletele.  Totuși, deși cuvintele nu sunt de-ajuns, le mulțumim sincer speakerilor: Georgiana Ghiciuc, Paula Alexandra Clapon și Ciprian Ionescu. De asemenea, mulțimim partenerilor educaționali: ANOSR, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, partenerilor media: IMPACT FM, Iași Live, STUDENTUL.info, sponsorilor: Pizzeria Il Camilo, Artis Design, Librăriile HUMANITAS, Stud Pass și Autograf, dar și particpanților care ne-au ajutat să ajungem în punctul în care să putem spune  „chiar am reușit”.

Echipa ATELIERE și PRIME Iași se înclină acum cu stimă în fața voastră, vă mulțumește și promite că mereu va realiza astfel de evenimente de calitate!

10320462_1052797638067847_1520478959910205403_n

Reclame