Înscrierile la CNSC continuă!

Înscrierile continuă, pentru cea de-a 12-a ediţie a Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare!

Cover-CNSC copy

            CNSC se apropie cu pași repezi, dar încă mai ai ocazia să ocupi un loc alături de pasionații de comunicare, ce deja și-au rezervat zilele de 23 și 24 aprilie pentru a afla ce înseamnă Storyscaping-ul. Ne-ai urmărit pe Facebook, ne-ai întâlnit la cursuri sau seminarii, iar acum, îți reamintim că ai ocazia să cunoști specialiștii veniți special să ne descopere misterele acestui concept.

De-a lungul timpului, CNSC a abordat o serie de subiecte inedite, cu un grad de noutate ridicat în România. „Prin acest eveniment încercăm să aducem în fața studenților teme de actualitate, de la ediție la ediție, utile pentru dezvoltarea lor profesională și personală. Deși conceptul de Storyscaping există de mult timp în industria publicității, este abordat în cadrul unui eveniment de profil pentru prima oară, iar asta denotă esența CNSC-ului: dorința de a face mereu mai mult și de a le oferi participanților ocazia să descopere cele mai inovative concepte și strategii”, ne spune Miruna Anton, Project Manager CNSC.

Pe parcursul celor două zile ne vom familiariza cu ceea ce înseamnă Storyscaping-ul, vom afla când a apărut în România și cum este utilizat, iar prezentarea studiilor de caz ne va aduce în vedere aspectul practic al acestei tehnici. Workshop-urile vor fi cadrul în care, în funcție de opțiunea fiecăruia, vom interacționa cu invitații și vom putea înțelege mai explicit partea aplicativă a storyscaping-ului.

Ca de fiecare dată, PRIME Iași păstrează tradiția de a participa la CNSC, împreună cu studenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. De aceea, invitația noastră de a vă înscrie rămâne în continuare deschisă. Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: iasi.cnsc2015@yahoo.ro.

Mai multe detalii pe: http://cnsc.primeromania.ro/.

 

Reclame