Dăm startul înscrierilor la ATELIEREle ediției a VII – a

Afiș ATELIEREA venit ziua mult așteptată! ATELIERE spune start înscrierilor! Timpul a trecut repede și iată că acum am ajuns în momentul în care toți cei interesați pot să-și dovedească sau să-și sporească calitățile de marketeri. Cum? Participând pe data de 19 aprilie, la ediția cu numărul VII a ATELIERElor, care se va desfășura, începând cu ora 10.00, în corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Tema adusă în discuție anul acesta își propune Să fie MARKETING!, însă, după cum deja știi, acesta nu vine singur, ci este însoțit de prietenii săi: GUERILLA Marketing, CONTENT Marketing și ONLINE Marketing.

Studenții interesați să descopere ce taine ascund prietenii MARKETINGului au acum ocazia să aplice pentru unul dintre cele 3 workshop-uri desfășurate simultan, unde își vor putea consolida cunoștințele, valorifica aptitudinile și însuși arta de a face marketing la un nivel cât mai profesionist. Completează formularul de înscriere, accesând link-ul http://goo.gl/forms/8FZOcYyK0q, și optează, în ordinea preferințelor, pentru workshop-ul favorit sau despre care vrei să afli cele mai multe informații. Nu uita că fiecare dintre ele îți oferă și o parte practică!

Vino să-i întâlnești pe cei trei specialiști aleși cu mare atenție pentru această ediție: Ciprian Ionescu, Partener la September Media, Georgiana Ghiciuc, Content Marketer și fondator Beaglecat  și Paula Alexandra Clapon, Content Strategist, EMERGE. Alături de Ciprian Ionescu, vom face cunoștință cu Guerilla Marketing, în cadrul workshop-ului de Advertising neconvențional. Georgiana Ghiciuc ne va arăta ce presupune Content Marketingul printr-o Introducere în content marketing. Nu în ultimul rând, Paula Alexandra Clapon va vorbi despre Digital Marketing. Revoluția tech în comunicare, ea reprezentând Online Marketingul.

Tradiția ATELIERElor spune că există o provocare, al cărei premiu constă în acordarea unui loc gratuit în cadrul fiecărui workshop. Anul acesta, se pun la bătaie trei astfel de locuri, indiferent de preferințe. Cei care îndeplinesc provocarea sunt scutiți de plata celor 10 lei necesari pentru înscriere. Provocarea va fi dezvăluită în zilele ce urmează,  chiar de către membrii echipei ATELIERE în persoană. Nu uita că perioada de înscriere este 1 aprilie – 17 aprilie!

Vă așteptăm la cea de-a VII – a ediție a ATELIERElor să faceți cunoștință cu cei mai buni prieteni ai MARKETINGului!

Reclame