Tot ce ai nevoie să știi despre KEY

Ce este KEY?

KEY este un proiect realizat de PRIME Iași și AIESEC Iași și este dedicat tuturor studenților interesați de domeniul comunicării, relațiilor publice și marketingului.

Proiectul este alcătuit din 10 sesiuni de traininguri interactive în limba engleză, din domeniile anterior menționate. Trainingurile se vor desfășura pe tot parcursul lunii aprilie, cu excepția vacanței de primăvară. Acestea vor avea loc în locații diferite din Iași, atât pentru a stimula creativitatea, cât și pentru a evita spațiile conformiste de învățare. Dacă ești curios, află că trainingurile se vor desfășura după calendarul următor:

sesiuni (1)

Cine sunt Maria și Azin?

Maria Lopez din Mexic și Azin Aalaei din Iran, sunt trainerii ce vor fi alături de tine și te vor ghida de-a lungul proiectului.

Maria a absolvit International Bachelor of Business Administration in Tourism și a avut numeroase experiențe internaționale. Este deja la a doua vizită în țara noastră și se declară îndrăgostită de cultură și de obiceiuri.

Azin a absolvit Tourism Management, Marketing și a lucrat în numeroase domenii, de la editor, la organizator de evenimente și chiar profesor de termini legali și psihologie în turism. Abia așteaptă să vină în România și să împărtășească din experiențele sale.

Care sunt beneficiile tale?

În primul rând vei putea să îți sporești cunoștințele în domeniul comunicării, relațiilor publice și marketigului, diferit de ceea ce se realizează sau nu în cadrul facultății tale. În al doilea rând, vei putea explora un cadru multicultural, ca parte a experienței interactive de învățare, bazată pe partea aplicativă. Nu uita și faptul că vei putea să-ți îmbunătățești nivelul limbii engleze, fie că ești la un nivel mediu sau avansat. Toate acestea se vor concretiza în momentul în care vei putea să adaugi diploma pe care o vei primi la final, ca o experiență inedită în CV. În plus, vei lega noi prietenii. Ce spui, sună tentant?

Cum te înscrii?

Foarte simplu! Completezi acest formular până pe 31 martie. Ulterior vei fi contactat de cineva din echipa de organizare pentru mai multe detalii.

Pentru a deveni participant, trebuie să achiți taxa de 50 de lei.

De asemenea, nu uita că vineri 27 martie, va avea loc evenimentul de prezentare al proiectului, unde te vei întâlni pentru prima dată cu Maria și Azin. Aici vei afla tot ce ai nevoie să știi, date despre proiect, organizatori și internaționali. Desigur, întrebările sunt premise și încurajate.

Te așteptăm în sala S502, etajul 5, corpul R (fostulRomtelecom), UAIC!

11068804_909945579066236_1480678712_n

Pentru mai multe detalii, dă like paginii de Facebook KEY.

Anunțuri