Ultimele înscrieri la BuzzCamp

Inspire Group a început numărătoarea inversă pentru cea de-a 13 – a ediție BuzzCamp, evenimentul care aduce laolaltă companii de top din România și juniori high potential pentru echipele lor, într-un cadru business interactiv. Sunt ultimele zile de înscrieri și ultimele locuri disponibile. Peste 200 de tineri au fost deja selectați. Dacă nu te-ai înscris încă, rezervă-ți un loc aici. Organizatorii ți-au pregătit numeroase surprize și premii. Tu trebuie doar să accepți provocarea lor și să profiți de oportunitate.  

 

Vino cu gașca de prieteni la eveniment și BuzzCamp te scoate la bere. Gașca cea mai mare va fi câștigătoare. Trimite un e-mail pe adresa  info@inspiregroup.ro cu numele găștii tale și ale prietenilor care te vor însoți la eveniment. Pentru a intra în competiție, înscrierea la eveniment este obligatorie, atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi. Termenul limită de aplicare este 30 martie, ora 23:59.

În plus, în această ediție, ai ocazia să dezbați o temă de actualitate din domeniul dezvoltării personale- ,,Eșecul – prima lecție de (auto)motivare” cu Costi Bacica – HR Director Regional Central Southern Europe, Royal Canin, Adrian Monoranu – Manager Marketing Strategic și Lector Universitar Doctor , Gabriela Zboiu – Psychotherapy & Business and Communication Coach, Better Living Solutions Center, Tudor Munteanu – Co-founder & Product Manager at Readieand Creative Director, Namogo și mulți alții.

BuzzCamp este un eveniment special organizat pentru tine și îți oferă oportunitatea să participi la workshop-uri susținute de Xerox, EY, E.ON, Capgemini, și WNS.  Mai mult de atât, în timpul pauzelor la fotoliile de consiliere te vei întâlni cu reprezentanții  Royal Canin, și WNS.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să fii prezent. Pe toate celelalte le vei descoperi singur, chiar la eveniment.

Pentru că vrem să fii în permanentă legătură cu reprezentanții companiilor, îți punem la dispoziție platforma buzzjob.ro. Înscrie-te aici și vei avea șansa să-ți găsești un job chiar dacă nu ai experiență. Site-ul îți oferă acces la job-uri, internshipuri, traineeship-uri și programe de practică, în cele mai importante companii de pe piață. În plus, ești la curent cu evoluția aplicațiilor tale și primești gratuit consiliere în redactarea Cv-ului și în carieră.

 

Inspire Group te așteaptă la BuzzCamp! Înscrie-te aici și devino BuzzCamper!

11072435_936190656433691_497737271_n

Anunțuri