KEY: comunicare și internaționalism

Înscrie-te aici!

Pentru prima dată, două organizații nonguvernamentale, AIESEC Iași împreună cu PRIME IașiAsociația Studenților de la Relații Publice și Comunicare, și-au unit forțele într-o singură echipă cu scopul de a îmbogăți capitala culturală a Moldovei cu un nou proiect incitant, dedicat tuturor studenților interesați de comunicare.

Inițiativa KEY – Keep Educating Yourself – este un proiect ambivalent, atât din prisma dezvoltării domeniului comunicării și al relațiilor publice pe plan local, cât și prin provocarea studenților de a ieși din zona lor de confort. Aceștia vor avea prilejul de a experimenta lucruri noi  și vor putea privi asupra oportunităților de viitor, în vederea găsirii cheii succesului lor.

Dacă v-am făcut curioși, aflați că toată luna aprilie va fi dedicată unor zece sesiuni de traininguri interactive în limba engleză, susținute de doi internaționali. Aceștia vor avea grijă să împletească cu drag  pasiunea și dedicarea pentru domeniul comunicării cu un schimb cultural încărcat de tradiții și multă voie bună.

Taxa de participare este de 50 de lei. Înscrie-te și tu și pregătește-te pentru o experiență fantastică!

11068804_909945579066236_1480678712_n

Reclame