Fii maestru pentru o zi

S-a dat startul ediției cu numărul VII a proiectului ATELIERE! Echipa este mai nerăbdătoare ca oricând să vă aducă în atenție un nou și fascinant domeniu de interes pe care să îl explorați cu încredere și entuziasm.

Și în primăvara aceasta, PRIME Iași organizează pentru tine trei workshop-uri desfășurate simultan, în cadrul cărora ai ocazia nu doar să afli, ci să și practici activități din sfera comunicării, relațiilor publice și publicității, ca un adevărat maestru. Proiectul ATELIERE îți pune la dispoziție o întâlnire cu trei specialiști din această arie, care îți vor furniza informații, îți vor testa cunoștințele și îți vor șlefui abilititățile indispensabile oricărui comunicator aspirant la rangul de profesionist. Află ce presupune meseria unui veritabil practician al relațiilor publice, familiarizându-te cu responsabilitățile acestuia și simulând, pentru o zi, activitățile sale.

Drumul către profesionalism începe cu pași mărunți. Nimeni nu a ajuns expert peste noapte, însă cu toții tindem spre împlinirea de sine și avansul către cariera ideală pe care o avem în minte. Este rândul tău să faci pași spre viitorul pe care ți-l dorești.

Ești interesat de oportunități de dezvoltare personală și profesională? ATELIERE este locul în care trebuie să vii! Ia parte la unul dintre workshop-urile lunii aprilie pentru a trăi o experiență de neegalat și extrage din experiența invitaților necesarul de cunoștințe pentru a-ți însuși aptitudinile care nu trebuie să-i lipsească nici unui profesionist în devenire!

11082834_969448559752030_1610463917_n

Reclame