Tu te-ai înscris la BuzzCamp?

Nu te-ai înscris încă la BuzzCamp? Noi îți recomandăm să te grăbești! Intră în comunitatea BuzzCamperilor printr-un simplu click aici.

Pe 2 aprilie, la Hotel Unirea, cel mai complex eveniment de dezvoltare personală, recrutare targetată și orientare în carieră este special organizat pentru tinerii care  vor să investească timp în dezvoltarea lor, să cunoască mediul organizațional din România sau să lucreze într-o companie de renume.

Am stat de vorbă cu organizatorii și iată ce am aflat:

“300 de tineri vor fi selectați pentru a participa la eveniment, iar confirmarea locului le asigură accesul la Conferința tematică <<Eșecul- prima lecție de (auto)motivare>>”.

În fiecare ediție aducem ceva nou, iar tema aleasă este bazată pe feedback-ul participanților edițiilor anterioare, fiind de actualitate și de interes pentru ei. Este important ca tinerii să interacționeze cu specialiștii care au ceva de spus și din a căror experiență profesională pot învăța. Tocmai de aceea, speakerii invitați  din domenii variate sunt oameni cu povești de succes, printre care menționăm pe Costi Bacica, Adrian Monoranu, Gabriela Zboiu și Tudor Munteanu.

Pe lângă informațiile pentru dezvoltarea lor personală le oferim tinerilor oportunități reale de angajare și orientare în carieră, prin contactul direct cu companiile participante. Astfel, în cadrul workshop-urilor și al pauzelor sau la fotoliile de consiliere se vor întâlni cu reprezențanții Royal Canin, EY, Capgemini, E.ON, WNS, și Xerox.

Ne dorim să ajutăm tânăra generație să-și găsească drumul către un viitor de success. De șapte ani reușim prin evenimentele noastre să influențăm pozitiv viitorii profesioniști și să le facilităm accesul la informații valoroase legate de companiile în care își doresc să profeseze. În plus, am pregătit numeroase surprise și premii, iar tot ce trebuie să facă tinerii este să accepte provocarea pe care o lansăm.

Vino cu gașca de prieteni la eveniment și BuzzCamp te scoate la bere. Gașca cea mai mare va fi câștigătoare! Trimite un e-mail pe adresa info@inspiregroup.ro cu numele găștii tale și numele prietenilor care te vor însoți la eveniment. Pentru a intra în competiție,  înscrierea la eveniment este obligatorie atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi. Termenul limită de aplicare este 30 martie, ora 23:59.

Dacă vrei să afli cât mai multe despre companiile participante și să obții sfaturi care să te ajute să îți construiești o carieră de succes, Buzzcamp este locul potrivit! Înscrierile se fac aici, iar participarea este gratuită!

Înscrie-te și devino BuzzCamper!

Anunțuri