Cea de-a XII – a ediție PR Tea de Iași a luat sfârșit

Iată că am băut încă o dată ceaiul cu aromă de PR. Cea de-a XII – a ediție PR Tea de Iași s-a desfășurat într-o atmosferă caldă și primitoare concretizându-se într-o paletă colorată de cunoștințe oferită celor prezenți. Invitatul special al ecestei ediții, Adrian Serghie, a prezentat câteva secrete și tehnici care trebuie luate în seamă atunci când se dorește transmiterea unui mesaj prin intermediul imaginilor. Astfel, cei curioși despre lumea designului au primit date importante privitoare la designul produselor publicitare, susținute prin exemple practice.

Pe lângă informațiile primite, cei prezenți la eveniment au avut șansa să interacționeze direct cu invitatul acestei ediții PR Tea, punând întrebări și primind lămuriri.  Mai mult decât atât, PR Tea a oferit iubitorilor de publicitate posibilitatea de a crea și de a veni cu soluții eficiente în realizarea unor logo-uri. Jocul de echipă susținut de entuziasm și spirit inovativ a fost un imbold puternic, încurajând participanții să se implice în mod direct și să simtă pe lângă aroma ceaiului fierbinte, gustul creației. Timp de două ore , librăria Cărturești din Palas Mall a fost gazda și emblema unității, iar PRIME Iași a fost martorul spiritului creativ antrenat.

Când evenimentul a luat sfârșit, fiecare participant a plecat cu o cunoaștere îmbogățită despre designului produselor publicitare. Cea de-a XII – a ediție PR Tea a însemnat un schimb de informații între speaker și public, rezultatul final fiind pus sub semnul beneficiului reciproc.

Astfel, cea de-a XII – a ediție PR Tea de Iași a însemnat un pas înainte în descoperirea și dezvoltarea identității noastre creative.

Ne vedem în curând cu o altă ediție!

pentru blog

Anunțuri