Îndrăgostit de Cărturești

Orice iubitor de carte a rătăcit, cel puțin o dată,  printre rafturile de la Cărturești alegând unele titluri, răzgândindu-se asupra altora. Este greu să te decizi când ai cumpăra toate cărțile, dintr-un capăt în celălalt, iar librăria te surprinde cu reduceri lunare, oferindu-ți o paletă bogată de titluri.

Cărturești din cadrul Palas Mall este un loc cu iz de poveste, cu librari pricepuți a căror grijă pentru clienți trece dincolo de specificul unei profesii. Frumusețea fiecărui lucru stă în oameni, tocmai de aceea Cărturești prinde viață datorită celor care îi trec pragul și se bucură de atmosfera prietenoasă, învăluită în aromele de ceai îmbietoare care completează această experiență și o fac inedită. Motto-ul Cărturești: carte, ceai, muzică, dichis suprinde astfel o lume în care, trecând de relațiile pe care un brand își dorește să le stabilească cu publicul țintă, te poți bucura de lucrurile care îți plac și poți scăpa de  mecanismul zilelor obișnuite.

Este frumos să îi ții de mână pe cei mici și să le vorbești despre cărți, să îi introduci în această lume a poveștilor și a miracolelor, să alegi un titlu sau un film alături de o persoană dragă sufletului tău și să te bucuri de clipe minunate pe acorduri sublime. Totodată, aromele de ceai pe care le poți încerca te vor lega iremediabil de acest loc, căci va deveni unul al momentelor frumoase, aparținându-ți doar ție, în numele iubirii pentru artă. Produsele de papetărie inovatoare precum Moleskine, Paperblanks, Kikkerland, That Company Called If, Pomegranate, Legami, Rex, vin să susțină încă o dată grija pentru iubitorii de carte și să ofere dincolo de calitate, cadouri prețioase ce pot fi dăruite oricând în numele frumuseții din viața noastră.

Cu toții suntem mânați de frumusețea lunii decembrie, de gândul că în sfârșit vom fi lângă cei dragi și îi vom putea îmbrățișa strâns. Unul dintre cele mai frumoase cadouri sunt cărțile. Poveștile lor, rândurile pe care le scriem pe prima pagină devin dovezi de grijă și atenție, învingând  până și timpul.

Pe 3 decembrie vom fi și noi la Cărturești bucurându-ne de ceaiul cu aromă de PR și  de frumusețea acestui loc. Și ca orice îndrăgostit nu ne vom putea abține să nu luăm măcar o carte…Știți și voi. Cartea aceea pe care ne-o dorim atât de mult.

Dacă nu puteți ajunge la Cărturești trage-ți cu ochiul pe pagina oficială și oferiți-vă un zâmbet!

carturesti

Reclame