Fără pretenții vestimentare

            După ce, mai bine de o lună, am muncit să ne căutăm și să ne alegem noii membri, am ajuns la un deznodământ al proiectului recrutări. Și cum altfel dacă nu cu un Welcome Party așa cum ne îndeamnă tradiția!

         Fiind vorba de o petrecere tematică, nici de data aceasta nu ne-am putut abține și am ales ceva care să pună la încercare imaginația fiecăruia. Ținutele nonconformiste, accesorizarea fără concordanță cromatică și pofta de distracție fără pretenții muzicale și vestimentare s-au adunat într-un kitsch party marca PRIME Iași.

         Despre ce a fost vorba mai exact? Cu siguranță vă amintiți și voi de perioada anilor 2000, cu pantaloni evazați, tricouri colorate și tăieturi cât mai asimetrice, părul prins în codițe și mult sclipici. Muzica? Ei bine, nu puteam uita de hiturile copilăriei noastre, de la A.S.I.A și Valahia până la Andre, Blondy și N&D. Provocator, nu-i așa?

           Vă mulțumim dragi membri că ne-ați onorat cu prezența, dragi boboci că ați fost atât de frumoși și atât de deschiși la tema aleasă, dragi alumni că ați fost alături de noi sau ați trimis un gând bun de departe! Și nu în ultimul rând, suntem recunoscători celor de la City Cafe 88 că ne-au găzduit întreaga seară!

Reclame