Cel mai bun ceai: cel cu aromă de PR

Eram în anul II de facultate când am luat parte la primul eveniment marca PRIME Iași. Ca o studentă la Comunicare și Relații Publice, dornică de cunoaștere și  mereu în căutarea provocărilor ce sunt, mi-am zis „De ce nu?” și am îndrăznit să completez formularul de înscriere. A trecut ceva timp de atunci, iar „De ce nu”-ul meu de la vremea respectivă  s-a transformat într-un „De ce da?”. O să îți spun și ție ce anume m-a determinat să cred că evenimentul în cauză este unul pe care niciun student interesat de domeniul comunicării și al publicității nu trebuie să îl rateze.

Îmi amintesc momentul în care perspectivele mi s-au schimbat și am înțeles că oportunitățile care apar pe parcursul studenției nu sunt un mit, ci o realitate de care ne desparte un simplu act de curaj și o dovadă de interes. Ziua mea se scurgea anevoios printre cursuri și seminarii complexe, dar chipul mi se lumina la gândul că puțin după orele amiezii voi asista la ceva ce avea să mă scoată din anonimat și să-mi alunge nedumeririle. Nu știam cine sunt celelalte persoane care vor lua parte la eveniment, ci doar că vom discuta cu specialiști din domeniu, sub coordonarea membrilor PRIME. Știind, de asemenea, că numărul locurilor a fost unul limitat, m-am simțit norocoasă să particip și m-am bucurat când întrebarea pe care am adresat-o a atras atenția invitaților.

Când clipa mult așteptată a sosit, ne-am adunat cu toții într-un loc al culturii și al poveștilor de viață, unde reușita e obiectivul fiecărei zile. Priveam în jurul meu încântată și nerăbdătoare și nu mi-a luat mult să realizez că și ceilalți colegi ai mei pasionați îmi împărtășeau entuziasmul și curiozitatea. Orele s-au scurs frumos printre aburii ceaiului cu aromă de PR, servit alături de un bagaj informațional, pe care îl mai deschid și acum pentru a extrage câte o informație de care am nevoie. Am stat de vorbă cu maeștrii blogging-ului, am ridicat din sprâncene întrebători, ne-am încruntat, am exclamat surprinși, am adresat întrebări timide și rostite cu jumătate de gură, am preluat inițiativa și ne-am exprimat punctele de vedere. La final ne-am dat seama că toate cunoștințele, bogate sau încă prea puține, pe care le dețineam  tocmai au fost  dezvoltate și completate, iar sufletele ne-au fost încărcate de voie bună și pozitivism. Am zâmbit larg întregul drum spre casă, știind în sinea mea că acesta avea să fie primul dintr-un șir lung de proiect PRIME Iași la care am participat. Iată de ce te îndemn acum să spui și tu, ca și mine, „De ce nu?” și să îndrăznești. Vei pleca de acolo mulțumit, adăugând pe lista ta o nouă experiență ce îți va ghida pașii prin beneficiile aduse.

Dacă încă nu ți-ai dat seama despre ce eveniment vorbesc, îți spun că este vorba despre PR Tea de Iași, care se desfășoară la Cărturești, în incinta Palas Mall.

Rezervă ziua de 3 decembrie și alătură-te nouă pentru a sta de vorbă cu un specialist, în cadrul unei întâlniri de neuitat!

Avatar FB copy

Reclame