DA. Sunt membru PRIME!

IMG_7345

Cele mai plăcute amintiri din viața de student la Comunicare și Relații Publice au început în perioada 7-14 octombrie, când ai hotărât să intri în PRIME. Cu emoție și adunând tot mai mult entuziasm, ai trecut prin fiecare încercare. Te-ai luptat cu întrebările: „Oare mă sună?”, „Am trecut mai departe?”, „Când aflu dacă fac parte din echipă?” și le-ai alungat din grămada de gânduri care te tentau să deviezi de la finalitatea acțiunilor tale.

Nu a fost ușor, dar ne-ai demonstrat că meriți. Dacă ți se pare că a trecut mult timp de atunci, îți spunem noi că e aproape o lună de când ne cunoaștem și vorbim prin formulare, interviuri și CV-uri de tipul hărți personalizate. La training și la workshop te-ai împrietenit cu oameni la fel ca tine, cu aceleași aspirații și dorințe de a progresa și ne-ai văzut pe noi stând pe margine, în rolul de observatori, mai tăcuți ca niciodată.

De acum, ne dăm întâlnire de două ori pe săptămână – cel puțin, lucrăm la proiecte și ne distrăm împreună. Îți pregătim un program de mentorat și un Welcome Party tematic de nu o să-ți vină să crezi ce ne mai trece prin cap! Până atunci, vrem să le spunem și celorlalți cine sunt noii membrii PRIME:

Cătălina RĂȘCANU

Georgiana ILAȘCU

Andrei RUSU

Ana Maria ONIȘOR

Sorina MIRON

Alexandra BOICU

Alexandru MOȘINEGUȚU

Lorena PLĂCINTĂ

Clara MIHOCIU

Roxana PODARIU

Anca ZĂINESCU

Mădălina MOISĂ

Alexandra DUMITRIU

Alexandra STALINESCU

Ioana ANASTASIU

Anca ISAI

Clarisa ABALAȘEI

Diana BODOGA

Iustina STAN

Bun venit și ne vedem diseară la ședința generală, la ora 20:00 în D308!

Reclame