Descoperă PRima ta oportunitate cu PRIME Iași!

         În acest sfârșit de săptămână, Asociația Studenților de la Relații Publice și Comunicare – PRIME Iași va fi prezentă la evenimentul Bun Venit la UAIC! E ocazia perfectă să afli ce poți face alături de noi!

        Timp de trei zile, vei observa că aleile din Copou vor fi invadate de asociațiile studențești din întreaga universitate. De asemenea, nu uita că viitorii tăi prieteni mai mari de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice te invită să te înscrii la programul de mentorat pus la dispoziție special pentru boboci. Ce trebuie să faci? Accesează link-ul și descoperă cum îți poți construi cei mai frumoși ani de studenție!

       Noi am pregătit o serie de surprize și provocări pentru tine și te așteptăm să exersezi activitățile de Comunicare și Relații Publice chiar din primii ani de pregătire profesională. Îți vom răspunde la toate întrebările și te vom lasa să ne cunoști fix așa cum suntem! Rețeta de a culege cât mai multe informații e cam așa: analizezi designul unui cort tapetat de istoria PRIME Iași, aduni toate materialele informaționale ce le găsești pe masă, nu ne lași să vorbim prea mult (noi am putea să sărim în sus de entuziasm) și ne adresezi toate nelămuririle și curiozitățile pe care le ai. Dacă ești norocos poate câștigi și un premiu la tombola proiectelor PRIME. Oricum ar fi, vei descoperi câte un element specific fiecărui proiect realizat de noi. Apoi, te invităm să te pregătești de un exercițiu ce necesită multă imaginație și creativitate, căci nu-i ușor să faci un ambalaj pentru un produs atât de neobișnuit! Nu uita înainte să pleci să ne oferi cadou două cuvinte pe un bilețel – am vrea să le povestim și celorlați despre vizita ta!

         Noi suntem PRegătiți să ne vedem! Tu ești PRegătit să descoperi ce înseamnă Comunicarea și Relațiile Publice?

Reclame