Amintiri vechi, board nou

 

Toată lumea e cuprinsă de febra vacanței, de frumosul clipelor petrecute alături de oameni dragi, rememorând momente frumoase sau  grele. Dar fiecare experiență ce o trăim este o aventură în care uneori avem tendinţa să renunţăm, pentru ca în secunda următoare să încercăm din nou. Pentru PRIME Iași vacanța înseamnă un nou ciclu de schimbări și proiecte.  E momentul când board-ul predă stafeta unor noi omuleți albaștri, strașnici și demni de a duce mai departe tradiția PRIME.  Un moment pe care îl trăim cu lacrimi în ochi și fericire pentru următorii cârmuitori. Lacrimi nostalgice pentru prietenii  ce nu se vor schimba niciodată și gustul sentimentului de apartenență.  O parte din familia PRIME. Lacrimi de mulțumire și recunoștiință pentru fiecare  om în parte, proiect dus până la final și fericirea de a fi un suflet albastru. Mai presus de toate suntem prieteni. Ne ajutăm reciproc și ne îmbrățișăm atunci când ne este greu, petrecem nopți albe concepând strategii, ne ,,închidem”  într-o cameră la ședințele de brainstorming și gustăm fiecare petrecere. Oricât de multe lucruri am face și orice întorsătură ar lua viața noastră,  iubirea pentru  PRIME  e acolo. O iubire și ea albastră de la sufletul plin de tot ceea ce însemnăm noi ca și asociație.

PRIME Iași mulțumește board-ului care l-a ajutat să crească frumos  prin muncă, pasiune și dedicare. Fetelor noastre  dragi, Florentina Grosu – Președinte, Larisa Ciobanu – Vicepreședinte Departamentul de Relații Publice, Andreea Tofan – Vicepreședinte Departamentul de Strângere de fonduri, Mădălina Rabei – Vicepreședinte Departamentul de Resurse Umane și Delia Mihuț- Secretar General, le dorim succes mai departe și îndrăznim să le aplaudăm.

Iar noului board îi dorim putere de muncă și fie ca această experiență să ocupe o parte frumoasă din viața lor. Avem încredere deplină în sufletele albastre ce ne vor îndruma: Violeta Drăgoi -Președinte, Delia Mihuț- Vicepreședinte Departamentul de Relații Publice, Larisa Pața – Vicepreședinte Departamentul de Strângere de Fonduri, Simona Bălan – Vicepreședinte Departamentul de Resurse Umane și  Ioana Caunic- Secretar General.

Cu așa echipă ceea ce rămâne de făcut este să ne apucăm de treabă!

IMG_7504 copy

Reclame