Încă un pic până la cea de-a XI-a ediție PR Tea de Iași

     Acum ai de 3X  mai multe motive pentru care să vii. Cea de-a XI-a ediție a proiectului drag nouă, PR Tea de Iași, o are drept invitat pe Mihaela Tatu, realizatoare și moderatoare de emisiuni televizate – Viața bate filmul, De 3xfemeie, Celebri sau nu – , voce radiofonică și speaker la evenimente de dezvoltare personală. Într-un cadru informal, Librăria Cărturești din cadrul Palas Mall, studenții vor avea ocazia de a afla despre  ,,Cum e să fii profesionist3”.

   Pentru un viitor om de PR, chiar și pentru cel mai puțin pasionat, este de o importanță covârșitoare să învețe de la oameni. Oameni demni, ale căror povești merită ascultate.  Povestea Mihaelei Tatu merită întreaga ta atenție, pentru omul și profesionistul ce îți poate arăta cât de minunat este să trăiești pentru oameni, să le vorbești sau să-i îndrumi. Frumusețea domeniului pe care vrei să-l urmezi constă în devotamentul față de oameni, pasiunile și vieților lor, așa cum sunt. Fii pregătit să fii un profesionit. Fii pregătit să asculți și să privești, să înțelegi și să ajuți pe cei din jur prin ceea ce faci. PR Tea de Iași, ediția a XI-a este locul perfect.

   Nu ezita să fii pe 21 mai alături de Mihaela Tatu. Îți poți manifesta curiozitatea prin întrebări libere bucurându-te, bineînțeles, de ceaiul cu aromă de Relații Publice. Tot ce trebuie să faci este să completezi  formularul de înscriere aici , să adresezi una dintre cele mai bune întrebari speakerului și să ocupi unul din cele 50 de locuri disponibile.

   În timp ce tu faci asta, noi pregătim alte surprize pentru tine. Te așteptăm!

Anunțuri