Tu poți fi următorul ,,Studentul Anului”

     Proiectul național ,,Studentul Anului” va premia și în acest an cei mai buni studenți din cinci domenii  diferite:  Medicină, Economie, Arhitectură, Jurnalism & Comunicare și Drept. Dacă ești cel mai bun dintre colegii tăi, iar studenția ta trece de provocările academice, fiind capabil de a profesa la standardele impuse de marile companii, Studentul Anului este locul potrivit.

   Competiția pentru Studentul Anului presupune rezolvarea unei teme sub formă de eseu sau aplicație propusă de partenerul principal al fiecărui domeniu în parte. Rezolvarea acesteia va fi analizată de un juriu specializat, la care se adaugă și CV-ul tău cu activități curriculare și extracurriculare. Juriul format din partenerii principali și profesori universitari îți va urmări traiectoria de-a lungul studenției și încercările de a pune în practică tot ceea ce înveți. Primii trei finaliști ai fiecărei categorii vor fi premiați în cadrul Galei de Premiere ,,Studentul Anului”.

    Dacă ești student înscris la zi sau masterand la o facultate cu profil economic, de jurnalism sau comunicare, de medicină, de drept sau de arhitectură din România, sau ai o bursă Erasmus, dar poți fi prezent pe 21 mai la Gala de Premiere poți aplica pentru ,,Studentul Anului” până pe data de 11 mai aici, secțiunea ,,Aplică”.

     Poți deveni astfel, câștigătorul marelui premiu de 1500 € (premiul I), 500  € (premiul II) și 300  € (premiul III). La aceste premii se adaugă trofeul ,,Studentul Anului”, diplome pentru cei trei finaliști și premii personalizate oferite de fiecare companie. ,,Studentul Anului” este locul perfect unde poți concura cu cei mai buni studenți din domeniul tău, poți cunoaște oameni renumiți din domeniu și, în final, vei primi aprecierea acestora.

Pentru mai multe detalii poți accesa pagina oficială a proiectului sau site-ul acestuia.

Cel mai bun? E momentul să o știm și noi….

Imagine

 

 

   

Reclame