ATELIERE încheie frumos a VI- a ediție

986638_653173044731185_1999794859_nCând te pornești la drum cu o sumedenie de idei pe care le notezi , le discuți, unele le ștergi, altele le păstrezi entuziasmat,  aștepți cu nerăbdare ideea aceea remarcabilă care de data aceasta să ducă lucrurile la un alt nivel. ATELIERE a ales dintr-o listă lungă de teme să vorbească despre Copywriting:meserie sau talent?, mizând pe fascinația pe care acesta o exercită asupra studenților și imposibilitatea de a cunoaște acest domeniu. PRIME Iași desfășoară în fiecare aprilie proiectul ATELIERE, constituit din trei workshop-uri desfășurate simultan în jurul unei teme generale.

Cea de-a VI –a ediție le-a oferit studenților oportunitatea să afle cât mai multe despre copywriting alături de Ștefan Negoiță, Raluca Gavrilescu și Oana Filip. Cele câteva ore au trecut insesizabil, iar propunerile  studenților de  a mai rămâne chiar dacă programul era pe sfârșite ne-au făcut să simțim că munca noastră a meritat. Au meritat greșelile, oboseala, binele și frumosul ce-l simțim de fiecare dată când începem un proiect. Totul e magie. De la alegerea echipei până la găsirea unei teme pe măsură, a invitaților ce le pot oferi participanților informații relevante,  până la acel ultim moment când fiecare dintre noi descrie cum a fost ziua de 6 aprilie prin cuvinte precum  ,,fascinant”, ,,griji”, ,,minunat”, ,, bucurie”. Dincolo de munca ce parcă de abia acum începe, ședință de evaluare, monitorizare e minunat să vezi oameni care exprimă bucurie doar pentru că timp de câteva ore au fost acolo, doar pentru că au învațat, au experimentat și au cunoscut oameni frumoși. Dincolo de a fi un proiect albastru, ATELIERE e un moment mereu unic care adună atâtea amintiri. Iar, PRIME Iași își strânge cu grijă amintirile, învață și crește bucurându-se de oameni minunați, care iau din timpul lor doar pentru a ne fi alături și a ne îndruma, de momente care nu se șterg și nu scad în fața piedicilor.

La sfârșit, mulțumirile sunt prea puține pentru  a ne exprima recunoștiința. Ne rămâne șansa ca, o dată cu viitoarele proiecte, să excelăm și să oferim celor care ne-au sprijinit drept mulțumire experiențe unice. Cu toate acestea, îndrăznim să le mulțumim, printre cuvinte, speakerilor noștri, Ștefan Negoiță, Raluca Gavrilescu și Oana Filip, partenerilor și sponsorilor, participanților pentru că au făcut din ATELIERE o zi minunată.

PRIME Iași vă mulțumește și muncește în continuare, iar ca în cazul fiecărui final de reprezentație, ne înclinăm!

Reclame