Mulțumiri albastre

Imagine

În fiecare an, la început de primăvară, PRIME Iași se pregătește de muncă. De data aceasta ne-am apucat de căutat maeștri ai copywriting-ului, iar ca în fiecare  proiect, facem treabă bună împreună cu sponsorii și partenerii noștri. De această dată proiectul ATELIERE se bucură de susținerea celor de la Artis Design Investment: www.artisdesign.ro, STUD  PASS: www.studpass.ro, Apă cu Duh:www.apacuduh.ro, Frișcot:  www.friscot.ro, Polirom: www.polirom.ro, Gramma Wineswww.grammawines.ro, DIREKT LTD și Market Pharma: www.market-pharma.com.
Am realizat filmulețele de teasing în cafeneaua noastră de suflet, Meru: Meru Iaşi., alături de trupa de teatru IDIOTTrupa de Teatru IDIOT . Campania de promovare a fost susținută de partenerii noștrii media: Cronica de Iași:  www.cronicadeiasi.ro, AltIasi.ro: vreau.altiasi.ro, Iasi4u: http://www.iasi4u.ro, Belva- www.belva.ro, Studentul.info:www.studentul.info, ImpactFM: http://www.radioimpactfm.ro, IQads: http://www.iqads.ro, 360 UAIC: 360.uaic.ro și inoras.ro: iasi.inoras.ro. De asemenea, suntem recunoscători Universității “Alexandru Ioan Cuza”- www.uaic.ro , pentru sprijinul oferit în cadrul fiecărui proiect și pentru modalitatea în care pe parcursul anilor ne-a motivat să ne perfecționăm și să reușim să le oferim studenților oportunitatea de a experimenta.
Mâine, în pauză, ne vom răcori cu Apa cu Duh și ne vom încânta papilele gustative cu dulciurile Frișcot. Vino la ATELIERE, iar dacă dovedești că ești un maestru al copywriting-ului ai șansa să fii premiat de Polirom și de STUD PASS. PRIME Iași mulțumește tuturor sponsorilor și partenerilor pentru sprijinul acordat de-a lungul perioadei de pregătire și desfășurare a proiectului ATELIERE. Susținerea oamenilor care ne sunt alături ne ajută să creștem armonios și să facem din fiecare proiect o experiență de neuitat. Mulțumim și jos pălăria!

Reclame