Şcoala de Marketing

Imagine

            Eşti student cu spirit practic, vrei să faci primii paşi spre vitoarea ta carieră şi să experimentezi modul de lucru din companiile ieşene?

            AIESEC Iaşi lansează o nouă oportunitate şi îţi oferă în primăvara aceasta unul dintre cele mai ambiţioase proiecte la nivel local.

                AIESEC Academy este un proiect de educaţie non-formală, care oferă experienţă calitativă pe plan profesional tinerilor interesaţi de domeniile Marketing, IT şi Inginerie.

 Şcoala de Marketing îşi propune să pregătească cât mai bine studenţii din domeniul Marketingului și al Relațiilor Publice, pentru a se familiariza cu modul de lucru din companii.  Studenții selectați vor participa timp de 4 săptămâni la traininguri susținute de specialiști în domeniu din cadrul companiilor partenere. La sfârșitul acestei perioade de traininguri, partenerii vor avea posibilitatea să își recruteze un anumit număr de interni, care se vor alătura companiilor lor pentru încă  patru săptămâni. Școala de Marketing va fi împărțită în două subdiviziuni:

          *Advertising(design grafic, copywriting, realizare de campanie, campanii neconvenționale, Relaţii Publice, managementul evenimentelor, branding, Crize in Marketing, online marketing și promo prin CSR (Corporate Social Responsibility) )

          *Vânzări(tipologia clientului, obiecţii din vânzări, tehnici de persuasiune, management emoţional, how to deliver, E-comerţ, targetarea şi segmentarea pieţei, tehnici de vânzare, moduri de vânzare, branding personal și abilităţi de prezentare)

Dacă ești student la una dintre specializările: Marketing, Management, Business Administration sau pur și simplu ești foarte pasionat de acest domeniu, AIESEC Iaşi te invită să aplici pentru această oportunitate până pe 23 martie 2014 pe http://www.aieseciasi.ro .

Reclame