7 ani de poveste albastră

Cele mai multe poveşti încep cu „a fost odată ca niciodată”. Povestea PRIME Iaşi pe care v-o spunem acum începe cu „au trecut şapte ani”. Organizaţia PRIME se bucură zilele acestea prin membrii săi, dar şi prin parteneri, profesori şi studenţii apropiaţi, de împlinirea (cu succes, îndrăznim să afirmăm) a șapte ani de activitate.

Povestea albastră din spatele acestei vârste e plină de peripeții, de entuziasm și implicare, de timp investit, de speranță  și pasiune. Nu ne credeți pe cuvânt, ci mergeți în apropierea secretariatului Facultății de Filosofie din corpul A al universităţii pentru a citi o fărâmă din povestea noastră, o fărâmă de mândru om albastru, dar intrați și în albumul Remember PRIME de pe pagina de facebook PRIME Iași pentru a contura întreaga poveste.

Motiv de sărbătoare pentru voluntari, Aniversarea este şi un moment de bilanţ, de analiză realistă a ceea ce PRIME Iaşi a realizat în ultimii ani. Proiectele team ADventure, PR Tea de Iaşi, ATELIERE sau PR OUTLooK sunt cele mai vizibile eforturi ale muncii de voluntariat depuse în organizaţia din Iaşi. Printr-o corectă apreciere asupra lor putem să aflăm unde ne situăm după şapte ani de la înfiinţare. Dacă ne evaluăm şi prin calitatea comunităţii de aspiranţi la titlul de specialist în PR, spunem hotărât că suntem pe drumul cel bun.

Numărul de ani împliniţi are, anul acesta, o încărcătură simbolică mai deosebită şi ne trimite spre analogii cât se poate de edificatoare. Aşa cum noi la şapte ani am fost trimişi la şcoală, cutezăm să credem că şi PRIME trece acum la o etapă superioară. După succese, dar şi multă experienţă acumulată prin diferite încercări, organizaţia studenţească din domeniul Relaţiilor Publice este pregătită de evoluţie.

Echipele de voluntari care au hotărât să-şi ofere timpul şi efortul proiectelor PRIME se pregătesc acum să aniverseze cei şapte ani cum se cuvine – prin retrospectivă, petrecere şi planuri optimiste de viitor.

Dar pentru că nicio Aniversare nu vine fără un cadou, ne mândrim cu ce am primit anul acesta: o nouă siglă! Îmbrăcați în haine noi și cu cei 7 ani în spate, ne pregătim să mergem la școală și să îi facem mândri pe PRIME-iștii care ne-au crescut.

La mulți ani, PRIME Iași!

Anunțuri