PRIME Iași a crescut

Ieri, o frumoasă zi de duminică, prinsă între primăvară și toamnă, a colorat și alte suflete în albastru, ducându-le în lumea Relațiilor Publice și a Publicității alături de trainer-ul George Oprea în cadrul workshop-ului atât de drag PRIME-ului, Toboganomania.  Oameni pornind la drum, plini de entuziasm și gata de muncă, însuflețiți de viața studențească, nouă și fulminantă, au avut parte de o serie de jocuri care le-au arătat cât de importantă este adoptarea unei strategii, comunicarea, organizarea și lucrul în echipă pentru îndeplinirea unui scop comun. Apoi s-a trecut la construirea toboganului propriu-zis, sub atenta supraveghere a facilitatorului, realizarea unei campanii de promovare și lupta ,,acerbă” pentru obținerea resurselor necesare.

Timpul a trecut neștiut, vreme în care echipele și-au pus la punct strategia  și au prezentat ,,produsul” final, simulând lucrul în PRIME.  Ne-au convins cu energia lor debordantă, deschiderea și plăcerea cu care au învățat și altfel primii pași. Pentru noi este o reușită să vedem an de an oameni tot mai implicați, dornici să învețe și să facă din voluntariat o experiență de viață, un pas important în cariera pe care o vor îmbrățișa peste ani. Este cu atât mai frumos cu cât învățăm prin propriile eforturi și reușim să reinventăm studenția. Proiectul recrutări a fost un succes și de această dată, aducându-i în familia PRIME Iași pe:

 1. Mădălina-Elena AHRIȚCULESEI;
 2. Bianca ANTOHE;
 3. Alexandra ASOLTANEI;
 4. Simona Larisa BĂLAN;
 5. Mădălina BOGDAN;
 6. Amalia CANTEMIR;
 7. Ioana CAUNIUC;
 8. Adina-Nicoleta CHELARU;
 9. Iulia- Maria CĂRUNTU;
 10. Sabina-Maria CĂRUNTU;
 11. Adina CÎRMACI;
 12. Constantin-Andrei COZMA;
 13. Ionuț CRĂCIUN;
 14. Ana-Maria DOMINTE;
 15. Violeta DRĂGOI;
 16. Irina ENACHE;
 17. Andreea-Alexandra LAVRIC;
 18. Marius- Gabriel LAZĂR;
 19. Cosmin MĂRIEAN;
 20. Oana MUNTEANU;
 21. Ștefan MURARIU;
 22. Larisa-Maria PAȚA;
 23. Georgian PLUTAȘU;
 24. Mădălina URSU;
 25. Ramona VĂCĂRAȘU;
 26. Ioana ZAFIRIS.

PRIME Iași îi așteaptă cu mare drag în această seară la Ședința Generală pentru primul salut și rând de aplauze oficial din PRIME, pregătiți pentru noul an în care vom învăța și vom crește armonios, umplându-ne sufletele de albastru și păstrându-le mereu așa.

PRIME Iași