CONFERINŢA TEAM ADVENTURE-RECAP

ADventura  a început în forță! Ieri, în cadrul Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice team ADventure, ediția a VI-a,  a avut loc Conferința. La aceasta,  echipele entuziaste, dar și alți studenți interesați au venit pentru a-i întâlni pe cei trei speakeri, pentru a-i asculta, dar mai mult pentru a-și lămuri neclarități, curiozități. S-a vorbit despre PR,  „câte-n lună și în stele”.

Primul speaker, Gabriela Zboiu, business coach  la Toastmaster, le-a dezvăluit studenților secretele artei de a vorbi în public. Acestea nu au fost doar la nivel teoretic, ci cu exemplificare directă.

Cel de-al doilea, Alexandru Manda, responsabil marketing and sales la Pegas a făcut o surpriză atât participanților cât și organizatorilor, după ce a venit cu două biciclete la eveniment. El a povestit despre relansarea acestui brand și despre campaniile lor de comunicare, ce ar trebui să fie un punct de inspirație pentru mulți pasionați ai domeniului.

Pauza de masă a venit cu bunătăți din partea sponsorilor Pizza Man (https://www.facebook.com/pages/Pizza-MAN) și Apa cu Duh (https://www.facebook.com/pages/APA-CU-DUH).

Nu în cele din urmă, Anton Gherca  le- a împărtășit participanților cum se poate pleca de la  linia de start atunci când vine vorba de crearea unei strategii, ce fel de metode se pot pune în aplicare, asta pentru a-i susține în provocarea pe care au acceptat-o.

Așadar, mulțumiri speakerilor noștri, participanților și sponsorilor: Bellaria (http://www.bellaria.ro/), Apa cu Duh, Pizza Man, Artis Design(http://www.artisdesign.ro/) și Studd Pass (http://studpass.ro/). Să continue ADventura!