ÎNCEP ÎNSCRIERILE!

E 9 octombrie, e ora 20.00 și, așa cum a promis, Sherlock dă startul înscrierilor PRIME Iași. Mai nou, a învățat și câteva lucruri despre site-uri, Facebook și alte chestii de IT și s-a gândit să pună formularul de înscriere în format electronic, formular ce îl puteți descărca de AICI, pentru ca apoi să îl trimiteți pe adresa recrutariprimeiasi@yahoo.com

Pentru că nu îl putem lăsa numai pe Sherlock să ia parte la înscrieri, ne-am gândit ca pe lângă formularul completat să vă lansăm și o provocare, pe  care să o trimiteți împreună cu acesta până pe data de 13 octombrie, ora 20.00. Așadar, trebuie să realizați un afiș în care să promovati un nou  film,  în care Sherlock este personajul principal. Afișul poate fi desenat și apoi pozat, sau făcut direct în programe de editare.

De asemenea, dacă mai aveți curiozități și vreți să ne cunoașteți mai bine, vă așteptăm maine seară la prezentarea din sala II8, corp A, la ora 20.15, pentru a face parte din povestea PRIME.

P.S: Pe cei care nu reușesc să se înscrie online, Sherlock a promis că îi va ajuta personal, mâine seară, să completeze formularele.

Anunțuri